Η ΟΥΕΦΑ προμοτάρει το γυναικείο ποδόσφαιρο με δυνατό διαφημιστικό σποτ (video)

Η ΟΥΕΦΑ προμοτάρει το γυναικείο ποδόσφαιρο με δυνατό διαφημιστικό σποτ (video)


Η ΟΥΕΦΑ δημιούργησε μία πανευρωπαϊκή διαφημιστική καμπάνια με στόχο να προμοτάρει το γυναικείο ποδόσφαιρο και να ωθήσει τα νεαρά κορίτσια να ξεκινήσουν να ασχολούνται με το σπορ.
Οι διοικούντες το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο θεωρούν πως έχουν μείνει πολύ πίσω όσον αφορά τη συμμετοχή των γυναικών στο σπορ. 

Μόλις εφέτος αποφασίστηκε να γίνει μία σοβαρή προσπάθεια ώστε να διπλασιαστεί ο αριθμός τόσο των γυναικών που παίζουν όσο και αυτών που παρακολουθούν.
Το ξεκίνημα της συντονισμένης προσπάθειας θα γίνει με μία μεγάλη καμπάνια για την οποία θα απαιτηθεί μία επένδυση ρεκόρ, αναφορικά με το μάρκετινγκ του γυναικείου ποδοσφαίρου. 


Μέσα από το καλοφτιαγμένο διαφημιστικό βίντεο γίνεται προσπάθεια να φανεί όχι μόνο η ομορφιά του παιχνιδιού, αλλά και να δοθεί έμφαση στα κοινωνικά οφέλη του να είναι κάποιος μέλος μίας ομάδας, καθώς και πόσο μπορεί κάποιος να χτίσει αυτοπεποίθηση μέσω του αθλητισμού.


Στο πλάι της ΟΥΕΦΑ σε αυτό το εγχείρημα βρίσκονται και οι εταιρείες χορηγοί και τα τηλεοπτικά δίκτυα, που θεωρούν πως έφτασε η ώρα να κάνουν άνοιγμα στις φίλες του ποδοσφαίρου με στόχο να αυξήσουν και τα δικά τους εμπορικά οφέλη μεγαλώνοντας το κοινό που παρακολουθεί το σπορ.


UEFA Women's Football_Together #WePlayStrong from FCB Inferno on Vimeo.
Our campaign, Together #WePlayStrong, is designed to transform the image of women’s football across Europe and to encourage more teenage girls, aged between 13 to 17, to take up and keep playing football.
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!