Πρότυπο κανονισμού τουρνουά Καλαθοσφαίρισης

Πρότυπο κανονισμού τουρνουά Καλαθοσφαίρισης
Sport Management Consultant
Email:karanikosjohn@hotmail.com

1. Εισαγωγή

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης, οι υποχρεώσεις των ομάδων, του αθλητικού κέντρου , του ξενοδοχείου και της διοργανώτριας τηρούνται με βάση τον παρόντα κανονισμό, που αποτελεί μέρος της προκήρυξης.

2. Ξενοδοχεία

Τα ξενοδοχεία ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις τόσο των ομάδων όσο και της διοργανώτριας. Οι αθλητές θα μείνουν σε 2-3-4κλινα δωμάτια ενώ οι προπονητές συνοδοί σε 2κλινα- 3κλινα.
Τα ξενοδοχεία παρέχουν την δυνατότητα στους διαμένοντες την δωρεάν  χρήση του γυμναστηρίου και επιπλέον με  μια μικρή χρέωση(ανάλογα το ξενοδοχείο) για τις υπηρεσίες πλυντηρίου. 

3. Συνεργασία με ομάδες

Όλες οι ομάδες ορίζουν επικεφαλής της κάθε αποστολής και αρμόδιο για όλα τα θέματα επικοινωνίας και συνεργασίας με την διοργανώτρια, ο οποίος ονομάζεται Γενικός Αρχηγός της αποστολής με τις κάτωθι αρμοδιότητες: 
  
        3.1.  Nα συντάξει και να αποστείλει την δήλωση συμμετοχής της ομάδας.
              
        3.2. Να ενημερώσει τους κηδεμόνες της αποστολής για τις λεπτομέρειες της προκήρυξης και τους κανονισμούς της διοργάνωσης.
        3.3.  Να συλλέξει και να ελέγξει τις ατομικές δηλώσεις των αθλητών με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά. 

        3.4.  Να δηλώσει εμπρόθεσμα την συμμετοχή της ομάδας του στην διοργανώτρια.

        3.5. Να ενημερώσει έγκαιρα την διοργανώτρια για τυχόν καθυστερήσεις η αλλαγές στην συμμετοχή των αθλητών της ομάδας του.

        3.6.  Να τηρεί με συνέπεια και υπευθυνότητα το πρόγραμμα των αγώνων και τους κανόνες που διέπουν την διοργάνωση.

        3.7.  Έχει την ευθύνη της ομάδας του για τυχόν φθορές η ζημιές προκληθούν από τους αθλητές στο ξενοδοχείο η το αθλητικό κέντρο.

        3.8.  Να φροντίζει για την άψογη συμπεριφορά των αθλητών  στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου.

        3.9.   Να τακτοποιήσει τις οικονομικές οφειλές της ομάδος

        3.10 Κάθε ομάδα πρέπει να έχει τουλάχιστον 2 εμφανίσεις διαφορετικού χρώματος.

Ο υπεύθυνος κάθε ομάδας εξουσιοδοτεί την διοργανώτρια να προβεί σε τυχόν απαραίτητες τροποποιήσεις κατά την κρίση της που θα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσης δεν θα θίγουν το βασικό πνεύμα και τις αρχές της διοργάνωσης, θα γνωστοποιούνται δε άμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους του τουρνουά.
Οτιδήποτε δεν προβλέπεται από την προκήρυξη θα ρυθμίζεται με απόφαση από την επιτροπή διεξαγωγής του τουρνουά που αναλαμβάνει την υποχρέωση πιστής εφαρμογής όλων των παραπάνω όρων για την ομαλή διεκπεραίωση της διοργάνωσης.  

4. Για τη διοργανώτρια

H διοργανώτρια είναι υπεύθυνη:

4.1. Την εξασφάλιση συμμετοχής των ομάδων στους ομίλους και στον εξοχυνιστικό έλεγχο της τήρησης κάθε ηλικιακής κατηγορίας. 

4.2. Την εξασφάλιση όλων των προσυμφωνηθέντων παροχών στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στο ξενοδοχείο.  

4.3. Την έκδοση κάρτας διαπίστευσης για όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές προπονητές, υπευθύνους και καλεσμένους.

4.4. Την παροχή μιας αναμνηστικής μπλούζας σε κάθε αθλητή, προπονητή και υπευθύνους συμμετέχουσας ομάδας.
  
 4.5. Να  ορίζει υπεύθυνο γηπέδου – γραμματεία, παρατηρητή  αγώνων και διαιτητών. Επίσης σε ένα απ΄ τα ξενοδοχεία  θα λειτουργεί από τις 08:00 έως 22:00, η κεντρική γραμματεία της διοργάνωσης  για οποιοδήποτε πληροφορία σε θέματα διαμονής, διαπίστευσης,       μεταφοράς και ενημέρωσης αποτελεσμάτων.

  4.6. Την εξασφάλιση διαιτησίας αγώνων και συντονισμό αυτής με την  Ένωση Διαιτητών της Ε.Κ.Α.Σ.Θ.

 4.7. Την εξασφάλιση γιατρών κατά την διάρκεια των αγώνων και την πιθανή παρουσία ασθενοφόρου κατά την διάρκεια των αγώνων για επίλυση έκτακτων προβλημάτων.  
Η διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αλλάζει, διαφοροποιήσει η καταργήσει όρους που αναφέρονται στην παρούσα προκήρυξη εφόσον το κρίνει απαραίτητο στην υποχρέωση να ενημερώσει άμεσα όλους τους εμπλεκομένους της διοργάνωσης.
Επίσης η διοργανώτρια απαλλάσσεται της ευθύνης για οποιοδήποτε τραυματισμό αθλητή κατά την διάρκεια των αγώνων, την μεταφορά αθλητών από και προς τις αθλητικές εγκαταστάσεις, κατά την διαμονή τους στο ξενοδοχείο και ζημιές που τυχόν προκαλέσουν οι διαμένοντας.     


5. Επικοινωνία
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!