Ο κολοσσός μεταφορών FedEx παραμένει χορηγός του αμερικανικού φούτμπολ


Ο κολοσσός μεταφορών FedEx ανανέωσε την πολύχρονη συνεργασία του με το NFL, την λίγκα αμερικανικού ποδοσφαίρου. Στο πλαίσιο της επέκτασης αυτής, η εταιρεία θα παραμείνει χορηγό του πρωταθλήματος αλλά και του Σούπερ Μπόουλ.
Έναν από τους μακροβιότερους χορηγούς του κρατά η λίγκα αμερικανικού φούτμπολ, το γνωστό NFL. Όπως ανακοίνωσαν οι ιθύνοντες του πρωταθλήματος, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μεταφορών στον πλανήτη, ηFedEx, θα παραμένει στο χορηγικό πρόγραμμα.
Η συμφωνία θέλει τον κολοσσό να παραμένει επίσημη εταιρεία μεταφορών της λίγκας, ενώ παράλληλα θα διαφημίζεται και σε όλα τα στάδια του πρωταθλήματος. Στην επέκταση περιλαμβάνεται και το Σούπερ Μπόουλ, δηλαδή o μεγάλος τελικός του NFL, που αποτελεί ένα εκ των μεγαλύτερων αθλητικών γεγονότων του κόσμου, κυρίως λόγω της τεράστιας εμπορικής και διαφημιστικής του ισχύος. Επιπλέον, η εταιρεία θα στηρίξει τα βραβεία της λίγκας FedEx Air & Ground NFL Players of the Week και Players of the Year, που προβλέπονται για τους κορυφαίους κάθε αγωνιστικής εβδομάδας και της χρονιάς συνολικά.
Η συνεργασία, όλα αυτά τα 17 χρόνια είχε κοινωνικές επεκτάσεις, κάτι που συνεχίζεται και τώρα. Μέχρι σήμερα, πάνω από 1,7 εκατ. δολάρια έχουν δοθεί σε τοπικές κοινωνίες, απόρροια του προγράμματος των δύο, για κοινωνική οικονομική ενίσχυση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της FedEx, μέχρι το 2020 θα έχουν δοθεί πάνω από 200 εκατ. δολάρια, σε 200 αμερικανικές κοινωνίες!


 Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!