Ευρωπαϊκή Σούπερ ΛιγκΕλάτε στην σελίδα μας στο Facebook για να δείτε τους διαγωνισμούς μας https://www.facebook.com/smgrgreece/ Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/

Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, Αλεξάντερ Τσέφεριν, είναι αρνητικός στην δημιουργία μίας ευρωπαϊκής Σούπερ Λιγκ, δηλαδή μίας κλειστής λίγκας στην οποία θ αγωνίζονται τα κορυφαία κλαμπ της «Γηραιάς Ηπείρου».
«Μία ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ; Για την ΟΥΕΦΑ  δεν υπάρχει αυτό το θέμα. Το όνειρο πρόκρισης στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να παραμείνει  ζωντανό για όλους. Είμαι πεπεισμένος ότι οι σύλλογοι είναι στο πλευρό μου», είπε το νούμερο ένα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, κλείνοντας  έτσι την πόρτα σε κάθε πιθανότητα ότι στο μέλλον μπορεί να «γεννηθεί» μια ευρωπαϊκή Σούπερ Λιγκ, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.
«Στο παρελθόν υπήρξαν παρανοήσεις και μία δύσκολη επικοινωνία μεταξύ της ΟΥΕΦΑ και των συλλόγων», πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την επίσημη επίσκεψή του στο συμβούλιο της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FIGC). «Οι διοργανώσεις πρέπει να παραμείνουν ανοιχτές σε όλους και να έχουν όλοι την ευκαιρία να προκριθούν. Αν υπάρχει κάποιος που μιλά πολύ γι αυτό  θα πρέπει να αναρωτηθείτε αν αυτός είναι κάποιος που αποφασίζει σε αυτό το θέμα».
Στη συνέχεια μίλησε δήλωσε ο πρόεδρος της FIGC, Κάρλο Ταβέκιο: «Ο Τσεφερίν αποτελεί εγγύηση για την αλλαγή του συστήματος μετά από αυτά που έχουν προκύψει τα τελευταία χρόνια, τόσο στην ΟΥΕΦΑ όσο και στη ΦΙΦΑ. Ήμασταν από τους πρώτους που τον υποστηρίξαμε, γιατί τον αναγνωρίσαμε ως ένα πρόσωπο ικανό, αρμόδιο και με μεγάλη αίσθηση του καθήκοντος. Ο Τσεφερίν μας έχει δώσει μεγάλη προσοχή, όπως αποδεικνύεται από την ανάθεση στην Ιταλία του Ευρωπαϊκό Under-21 το 2019 και αγώνες του EURO 2020. Και ζητάμε περισσότερα».
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!