Ο Μαραθώνιος Κρήτης συνεργάζεται με τον ΕΟΤ

Ελάτε στην σελίδα μας στο Facebook για να δείτε τους διαγωνισμούς μας https://www.facebook.com/smgrgreece/


Η Οργανωτική Επιτροπή του Μαραθώνιου Κρήτης, που προγραμματίζεται για τις 9 Απριλίου 2017, ανακοίνωσε την ένταξη της συγκεκριμένης διοργάνωσης στις δράσεις του ΕΟΤ για το 2017 και συγκεκριμένα στις «Τρέχουσες Εκδηλώσεις» του www.visitgreece.gr.
Ο Μαραθώνιος της Κρήτης, που θα διεξαχθεί εφέτος για 2η χρονιά, δεν είναι μόνο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, αλλά έχει κοινωνικές και φυσικά τουριστικές διαστάσεις, αφού η Κρήτη είναι από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας.
Έτσι, ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού ενέταξε την συγκεκριμένη διοργάνωση στο πρόγραμμά του. Συγκεκριμένα, ο 2ος Μαραθώνιος της Κρήτης φιλοξενείται στην σελίδα του ΕΟΤ στην ενότητα «Τρέχουσες Εκδηλώσεις», στα Ελληνικά και στα Αγγλικά με τα παρακάτω links:
www.visitgreece.gr/el/events/2nd_crete_marathon (ελληνικά)
www.visitgreece.gr/en/events/2nd_crete_marathon (αγγλικά)
Η Οργανωτική επιτροπή ευχαριστεί τον ΕΟΤ για την υποστήριξή του στην μεγάλη αθλητική και τουριστική προσπάθεια της Κρήτης.
Οι εγγραφές για τους αγώνες του προγράμματος (μαραθώνιος, αγώνες 5 & 10 χλμ., παιδικός αγώνας 2,5 χλμ., συμμετοχική ποδηλατοδρομία) συνεχίζονται μέσω της ιστοσελίδα της διοργάνωσης crete-marathon.gr

 Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!