Γιουβέντους και Randstad ανανέωσαν την συνεργασία τους, μέχρι το 2020Σας προσκαλούμε στο group μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/managmentsportspromotion/?ref=bookmarks


Η διοίκηση της Γιουβέντους προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας της με την Randstad, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανθρώπινου δυναμικού στον κόσμο. Η νέα συμφωνία θα έχει ισχύ μέχρι το 2020.
Έναν από τους επίσημους συνεργάτες της κρατά η Γιουβέντους. ‘Όπως γνωστοποιήθηκε, οι πρωταθλητές Ιταλίας θα διατηρήσουν την συνεργασία τους με την Randstad, τουλάχιστον μέχρι το 2020.


Η ομάδα ήρθε σε συμφωνία με την εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού το καλοκαίρι του 2014 και όπως φαίνεται οι δύο πλευρές θέλησαν να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.
Η δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία τέτοιου είδους θα στηρίξει το πλάνο δημοσίων σχέσεων του συλλόγου. Στόχος είναι η περαιτέρω ενίσχυση της εμπορικής εικόνας και η επέκταση του brand name σε ακόμα περισσότερες αγορές.
Ο Μάρκο Τσερένα, Διευθύνων Σύμβουλος της Randstad στην Ιταλία δήλωσε: Μετά από αρκετές επιτυχημένες σεζόν μαζί, αποφασίσαμε από κοινού με την Γιουβέντους να συνεχίσουμε την συνεργασία μας, θέτοντας νέα και φιλόδοξα πρότζεκτς.

Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!