Η ολλανδική Λίγκα δημιουργεί το δικό της πρωτάθλημα eSports
Σας προσκαλούμε στο group μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/managmentsportspromotion/?ref=bookmarks Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Τα μεγάλα ολλανδικά ντέρμπι ανάμεσα σε Άγιαξ, Αιντχόφεν, Φέγενορντ και τις υπόλοιπες ομάδες δεν πραγματοποιούνται, πλέον, μόνο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα αλλά και στο ψηφιακό αγωνιστικό χώρο του παιχνιδιού FIFA 17.  Η ολλανδική λίγκα Ερεντιβίζε ετοιμάζει και αυτή το δικό της ηλεκτρονικό πρωτάθλημα, με τους 18 συλλόγους της κατηγορίας να σχηματίζουν ομάδες.
Το αθλητικό μέλλον -δείχνει να- είναι ο χώρος των eSports και βλέποντας την τρομακτική άνοδό του, άλλη μία μεγάλη ευρωπαϊκή λίγκα αποφάσισε να δημιουργήσει μία ηλεκτρονική της ...μικρογραφία.
Ο λόγος για την Ερεντιβίζε, που αποφάσισε την δημιουργία πρωταθλήματος eSports, στο οποίο θα μετέχουν με εκπροσώπους τους και οι 18 σύλλογοι της λίγκας. Το όνομα αυτού E-Divisie και το παιχνίδι που επιλέχθηκε θα είναι το FIFA ’17 της εταιρείας EA Sports.
Η τελευταία μαζί με την Ολλανδική εταιρεία παραγωγής Endemol Shine Nederland θα αποτελέσουν άμεσους συνεργάτες του εγχειρήματος, ενώ και το τηλεοπτικό δίκτυο Fox Sports θα μπει στην εξίσωση, μεταδίδοντας αγώνες, που ξεκινούν στις 6 Φεβρουαρίου.
''Εμείς στην Ερεντιβίζε, δουλεύουμε πάνω στην δημιουργία ενός πρωταθλήματος eSports, εδώ και αρκετό καιρό. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μαζί με τις EA Sports κα Endemol, μπορούμε να οργανώσουμε κάτι τέτοιο. Θεωρούμε το E-Divisie ως μία προέκταση του ποδοσφαίρου που μπορούμε να προσφέρουμε στον κόσμο και συγκεκριμένα στους νεαρούς φίλους του αθλήματος. Για τους συλλόγους, είναι μία φανταστική πλατφόρμα, που άμεσο στόχο έχει την περαιτέρω αλληλεπίδραση με τους ποδοσφαιρόφιλους'', ήταν η χαρακτηριστική δήλωση του Άλεξ Τίλμπεκε, διευθυντή συνεργασιών της λίγκας.
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!