Συνεργασία έκπληξη για την ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ελάτε στην σελίδα μας στο Facebook για να δείτε τους διαγωνισμούς μας https://www.facebook.com/smgrgreece/ 


Μια νέα εμπορική συμφωνία με την φαρμακευτική εταιρεία Menarini Hellas ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να βρίσκεται στην εκδήλωση της παρουσίασης του νέου χορηγού των "ερυθρόλευκων".
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασε τη συνεργασία της με την φαρμακευτική εταιρεία Menarini Hellas, μια από τις 10 μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρείες στην Ελλάδα.
Η Menarini Hellas θα συμμετέχει στο Χορηγικό Πρόγραμμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την θέση του Επίσημου Χορηγού, προβάλλοντας κυρίως τη σειρά προϊόντων της SUSTENIUM.
Αναλυτικότερα οι δηλώσεις των εκπροσώπων της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Menarini Hellas:

Νίκος Λεπενιώτης, Εμπορικός Διευθυντής ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε σήμερα εδώ, να παρουσιάσουμε μια καινούρια συνεργασία που έχει ήδη ξεκινήσει από την αρχή της χρονιάς με την Menarini και την προβολή του συγκεκριμένου προϊόντος SUSTENIUM PLUS. Είμαστε πιστοί στην εμπορική πολιτική που ακολουθούμε τα τελευταία χρόνια, που αναφέρεται στις εταιρείες που είναι πρωτοπόροι και κυρίαρχοι στο χώρο τους. Όλες οι εταιρείες που στηρίζουν τον Ολυμπιακό είναι πρωταγωνιστές στο χώρο τους και θέλουμε πάντα να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους. Θεωρούμε ότι το χορηγικό πρόγραμμα μας επιστρέφει σε όλους τους χορηγούς μας και σε όλες τις εταιρείες που συνεργάζονται μαζί μας, πολλαπλάσια την επένδυση που κάνουν και γι’ αυτό διατηρούμε συνεργασίες με πολλές εταιρείες για πολλά χρόνια. Επικεντρωνόμαστε όχι μόνο στην προβολή του brand των εταιρειών – χορηγών μας αλλά και στην ουσιαστική συμβολή μας στην αύξηση του τζίρου και των εσόδων των εταιρείων που εντάσσονται στα προγράμματα μας. Ευχόμαστε η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια και σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο και να έχουμε μαζί πολλές επιτυχίες, εντός και εκτός γηπέδου!»

Γεώργιος Συκιανάκης, Πρόεδρος και CEO της Menarini Hellas: «Η Menarini είναι ένας παγκόσμιος φαρμακευτικός όμιλος, από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως και στην Ελλάδα είναι ανάμεσα στις πρώτες 10 φαρμακευτικές σε μέγεθος. Πρόσφατα, και σε αντίθεση με τις οικονομικές δυσκολίες της χώρας, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε έγκαιρα ένα γενικό στρατηγικό σχεδιασμό του Ομίλου, και να αναπτυχθούμε στα προϊόντα αυτοθεραπείας, που περιλαμβάνουν τα βιταμινούχα, τα συμπληρώματα διατροφής αλλά και άλλα απλά προϊόντα που προσδίδουν υγεία και ευεξία. Ανάμεσα στα προϊόντα αυτά, υπάρχουν και ορισμένα που είναι αθλητικού τύπου, δηλαδή ενδείκνυνται περισσότερο σε ανθρώπους που αθλούνται, καταναλώνουν μεγάλη ενέργεια, και πρέπει να αναπληρώνουν την ενέργεια αυτή με κάποιο τρόπο ο οποίος είναι και κατά κάποιο τρόπο φυσικός. Αυτή είναι και η επιτυχία των προϊόντων αυτών και η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει ένα τέτοιο προϊόν το οποίο ταιριάζει στον αθλητικό χώρο και στο ευρύτερο στρατηγικό της πρόγραμμα έχει εντάξει και τη συνεργασία με αθλητικούς Ομίλους επειδή αγαπάει και τον αθλητισμό. Είναι τιμή μας που ήρθαμε σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό.»

Σπύρος Μπόκιας, Business Unit Manager του τμήματος Consumer Health Care: «Η σειρά προϊόντων SUSTENIUM, τα οποία είναι συμπληρώματα διατροφής, είναι διαθέσιμα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά παγκόσμια. Στην Ελλάδα ξεκίνησε τώρα, και έχει μια σειρά προϊόντων από πίσω και κυρίως το SUSTENIUM PLUS, το οποίο αυτή τη στιγμή προβάλλουμε και στον Ολυμπιακό και μέσω της χορηγίας, το οποίο είναι για την ενίσχυση ενέργειας, τόσο για όσους αθλούνται όσο και γι αυτούς που έχουν έντονη δραστηριότητα. Έχουμε επίσης και άλλα προϊόντα τα οποία είναι για ισορροπημένη διατροφή, ενυδάτωση, αλλά και άλλα που θα έρθουν στην ίδια αυτή σειρά. Τα προϊόντα μας όλα μπορεί να τα βρει κάποιος μόνο στα φαρμακεία.»

Βαγγέλης Μάντζαρης: «Είμαι εδώ για να εκπροσωπήσω τους συμπαίκτες μου και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Από την πλευρά μας, θέλω να ευχαριστήσω την Menarini για την συνεργασία που θα έχουμε για τα επόμενα χρόνια και ελπίζω να είναι πολλά αυτά. Ξέρουμε όλοι ότι είναι μια πολύ δύσκολη εποχή, μέσα στη κρίση, και τέτοιες συνεργασίες βοηθάνε πάρα πολύ την ομάδα μας για τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε. Σίγουρα εμείς είμαστε από τους τυχερούς ανθρώπους που είμαστε στον Ολυμπιακό, ο Ολυμπιακός είναι μια τυχερή ομάδα που έχει τους κυρίους Αγγελόπουλους που με την περιουσία τους καλύπτουν ότι χρειαζόμαστε, αλλά τέτοιες βοήθειες είναι πάντα ευπρόσδεκτες και εμείς από την μεριά μας εγγυόμαστε ότι θα δώσουμε ότι καλύτερο γίνεται για να βοηθήσουμε αυτή τη συνεργασία να φέρει κέρδη και στις δυο πλευρές.»
 Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!