Στοιχηματική εταιρεία γίνεται για πρώτη φορά χορηγός του WRC

#mazimetinxristina #sportmanagementgreece

Η OneBet γίνεται η πρώτη στοιχηματική εταιρεία που θα αποτελέσει επίσημο συνεργάτη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, του WRC.
Οι στοιχηματικές εταιρείες αποτελούν την τελευταία τουλάχιστον διετία, την απόλυτη εμπορική επιλογή, στο αθλητικό μάρκετινγκ. Ομάδες του ποδοσφαίρου, λίγκες, ακόμα και Ομοσπονδίες σπεύδουν να εξασφαλίσουν έναν συνεργάτη στον τομέα του στοιχήματος.
Πλέον, ''πέφτει'' ακόμα ένα...''κάστρο'', αυτό του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όπως ανακοίνωσε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), από εφέτος στο χορηγικό πρόγραμμά του προστίθεται εταιρεία τέτοιου χαρακτήρα. Η ''εκλεκτή'' θα είναι ηOneBet.
Η συνεργασία θα τεθεί σε ισχύ από τον δεύτερο αγώνα της χρονιάς, αυτόν της Σουηδίας. Η πρεμιέρα του φετινού Πρωταθλήματος έχει οριστεί για σήμερα (19/1), με το φαντασμαγορικό Μόντε Κάρλο να είναι η οικοδέσποινα πόλη.
Η εταιρεία θα προσφέρει, μέσω της ιστοσελίδας της, επιλογές πονταρίσματος για τους φίλους του κορυφαίου Ράλι, μία δυνατότητα που θα είναι διαθέσιμη από σήμερα κιόλας, ενόψει και της πρεμιέρας στο Μονακό.
Να σημειώσουμε πως η σχέση της εταιρείας με το WRC δεν είναι μονοδιάστατη, καθώς η OneBet αποτελεί χορηγό της ομάδας του πρωταθλήματος, M-Sport.

 Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!