Επίσημος συνεργάτης της Σάντος η Volvo


Η Σάντος ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Volvo, με την Σουηδική εταιρεία να αποτελεί επίσημη αυτοκινητοβιομηχανία των Βραζιλιάνων.
Ακόμα έναν εμπορικό συνεργάτη εξασφάλισε η Σάντος. Όπως γνωστοποίησε η διοίκηση της ομάδας, ηVolvo θα συμπορεύεται με την αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία και θα προσφέρει οχήματά της στους παίκτες και το προπονητικό τιμ των Βραζιλιάνων.
Επιπλέον, τα νέα μοντέλα της Σουηδικής εταιρείας θα εκθέτονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην έδρα της Σάντος, το γήπεδο Estádio Vila Belmiro.
Η συμφωνία περιλαμβάνει και τους φίλους της ομάδας και το ...συμφέρον τους, καθώς τα επίσημα μέλη του συλλόγου θα έχουν προνομιακές τιμές για την αγορά αυτοκινήτων Volvo, αφού θα προβλέπονται εκπτώσεις.
''Θα εκμεταλλευτούμε το πάθος των Βραζιλιάνων για την Σάντος και συγκεκριμένα των οπαδών της, των υπεύθυνων της ομάδας σε κάθε πόστο, των αθλητών και των προπονητών του συλλόγου'', σχολίασε ο Χοάο Ολιβέιρα, εμπορικός διευθυντής της Volvo, στην αγορά της Βραζιλίας.
Οι τελευταίες χρονικά εμπορικές κινήσεις της διοίκησης αφορούσαν χορηγίες φανέλας, αυτές με την τράπεζα Caixa και την Algar Renova.

Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!