Η Toyota μεγάλος χορηγός της Ολυμπιακής Επιτροπής της ΓερμανίαςΣας προσκαλούμε στο group μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/managmentsportspromotion/?ref=bookmarks
Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/

Η αυτοκινητοβιομηχανία της Toyota θα είναι ο νέος μεγάλος χορηγός της Ολυμπιακής Επιτροπής της Γερμανίας, ενισχύοντας την παρουσία του κολοσσού στα Ολυμπιακά πεπραγμένα.
Η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπήεπιβεβαίωσε την συνεργασία της με τηνToyota. Στο εξής, η Ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία θα συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγάλων χορηγών της Επιτροπής, ανάμεσα στις Adidas, Sparkasse και Zurich.
Ο κολοσσός θα διαθέτει στους αθλητές και αθλήτριες της χώρας οχήματα δικά της αλλά και της Lexus, εταιρείας που ανήκει στον όμιλο των Ιαπώνων. Όλα τα οχήματα θα είναι υβριδικής μορφής, σε μία προσπάθεια οικολογικής αφύπνισης των καταναλωτών.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η δράση του κολοσσού στα Ολυμπιακά πεπραγμένα είναι τουλάχιστον δυναμική, μιας και αποτελεί παγκόσμιο συνεργάτης της Διεθνούς Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής, ενώ πρόσφατα αποφάσισε να στηρίξει το νέο εγχείρημα της ΔΟΕ, το Ολυμπιακό Κανάλι. Στους περασμένους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, τέλος, υπήρξε αρωγός και μίας άλλης Ολυμπιακής Επιτροπής, αυτή της Ελβετίας.
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!