Χορηγική συνεργασία GE με Boston Celtics

Σας προσκαλούμε στο group μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/managmentsportspromotion/?ref=bookmarks


Η General Electric (GE), η οποία μετακίνησε την παγκόσμια έδρα της στη Βοστόνη κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, ανακοίνωσε την έναρξη μιας μεγάλης χορηγικής συνεργασίας με την τοπική ομάδα του NBA. 

Συγκεκριμένα, οι Celtics θα τοποθετήσουν το logo της GE στις φανέλες των παικτών, ξεκινώντας από την επόμενη (2017-2018) σεζόν. Σημειώνεται πως το NBA ενέκρινε την πώληση χορηγιών φανέλας μέσα στο 2016 και κάθε σύλλογος είναι υπεύθυνος για την εξασφάλιση του δικού του χορηγικού deal. Η Βοστόνη διαθέτει την τρίτη ομάδα της επαγγελματικής λίγκας που εξασφάλισε σχετική χορηγία, έπειτα από τις Philadelphia 76ers (StubHub) και Sacramento Kings (Blue Diamond). 

Στο πλαίσιο της πολυετούς συμφωνίας των δυο πλευρών, η GE θα αποτελέσει επίσης τον αποκλειστικό data and analytics συνεργάτη των Celtics, παρέχοντας ιατρικό εξοπλισμό, φωτισμό και data science προς όφελος των αθλητών του συλλόγου. Επιπλέον, η τεχνολογία της GE θα ενσωματωθεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας, συμπεριλαμβανομένου του προπονητικού κέντρου που θα ξεκινήσει να λειτουργεί το 2018. 

"Η GE και οι Boston Celtics διαθέτουν πλούσιο ιστορικό παράδοσης και καινοτομίας και είμαστε ενθουσιασμένοι για τη σύνδεση αυτών των μεγάλων brands, με τέτοιο τρόπο που θα ωφελήσει περαιτέρω την ομάδα και την υπερηφάνεια της πόλης. Οι Celtics θα γίνουν άλλος ένας σημαντικός συνεργάτης στην προσπάθειά μας να καταστήσουμε τη Βοστόνη σαν το επίκεντρο της τεχνολογικής καινοτομίας" ανέφερε η CMO της GE, Linda Boff. Πηγή:http://www.advertising.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!