Το μπασκετικό Τσάμπιονς Λιγκ αποκτά μεγάλο χορηγόΣας προσκαλούμε στο group μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/managmentsportspromotion/?ref=bookmarks


Η Engelbert Strauss θα αποτελεί χορηγό του νεοσύστατου Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, με την γερμανική εταιρεία να αποτελεί μεγάλο χορηγό της διοργάνωσης φέτος, αλλά και την επόμενη αγωνιστική χρονιά.
Από εφέτος, στην μπασκετική καθημερινότητα της Ευρώπης ''εισέβαλε'' το Τσάμπιονς Λιγκ, η νέα διοργάνωση τηςΠαγκόσμιας Ομοσπονδίας Μπάσκετ, στην οποία μάλιστα αγωνίζονται και 3 ελληνικές ομάδες, ο Άρης, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. 
Η εμπορική εικόνα της διοργάνωσης ενισχύεται σημαντικά από σήμερα, καθώς η Engelbert Strauss, εταιρεία κατασκευής ενδυμάτων και προϊόντων ασφαλείας για εργασιακό περιβάλλον, θα αποτελεί μεγάλο χορηγό της.
Όπως ανακοινώθηκε, η επωνυμία της γερμανικής εταιρείας θα δεσπόζει διαφημιστικά σε όλα τα γήπεδα του θεσμού, με το λογότυπό της να βρίσκεται στις ψηφιακές πινακίδες και στα παρκέ. Επιπλέον, θα υπάρχουν αρκετές ψηφιακές καμπάνιες των δύο πλευρών. Όλα αυτά μέχρι το καλοκαίρι του 2018, όταν τελειώσει δηλαδή το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.
Ο Καρλ-Χάινζ Μπρένερ, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Engelbert Strauss δήλωσε πως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μία φανταστική εμπειρία να προωθήσουμε το brand name μας, σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ευρώπης. Τα γνωρίσματα του μπάσκετ, σε συνδυασμό με το ευ αγωνίζεσθαι που προωθεί η διοργάνωση, ταιριάζουν τέλεια με την εικόνα μας.
Η συμφωνία ολοκληρώθηκε από το πρακτορείο μάρκετινγκ Infront Sports & Media agency, το οποίο χειρίζεται τις εμπορικές υποθέσεις της διοργάνωσης της FIBA. 
 Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!