Το άλμα του αθλητισμού στο 2017

#mazimetinxristina #sportmanagementgreece 


Το 2016 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό αθλητισμό. Είχαμε επιτυχίες σε πολλά αθλήματα και οι Ολυμπιακοί Αγώνες έδωσαν στους Έλληνες αθλητές, αθλήτριες και προπονητές τη λάμψη που τους αξίζει. Το 2017 που έρχεται σε λίγες ώρες, αναμένεται να είναι το ίδιο λαμπερό με τον ελληνικό αθλητισμό να κάνει και νέο μεγάλο άλμα.
του Θανάση Νικολάου
nikolaou@sportsfeed.gr follow me @ThanNikolaou

Για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ δεν ήταν τα πιο δημοφιλή αθλήματα στην Ελλάδα. Αν αφαιρέσει κάποιος το στοίχημα από το ποδόσφαιρο και τον Αντετοκούνμπο από το μπάσκετ, τότε δε μένει τίποτα σε αυτά τα δύο αθλήματα που να κρατά το ενδιαφέρον του φιλάθλου. Θα απομείνουν μόνο οι οπαδοί, κάτι που ήδη έχει αρχίσει και συμβαίνει με τη θεαματική πτώση στις πωλήσεις των εισιτήριων στα δύο αυτά αθλήματα.
Αντιθέτως, σε αθλήματα όπως ο στίβος, η κολύμβηση, η γυμναστική, η ποδηλασία, η κωπηλασία, η ιστιοπλοΐα, το τένις, το τζούντο, η σκοποβολή και άλλα Ολυμπιακά, το ενδιαφέρον του κοινού έχει αυξηθεί κατακόρυφα και οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες μπορούμε να πούμε ότι είναι πλέον σταρ.

Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!