Η ΒP γίνεται προμηθευτής καυσίμων και λιπαντικών της McLarenΗ McLaren θα αφήσει τη Mobil 1 από τη νέα σεζόν και θα πορευτεί στη Φόρμουλα Ένα με την ΒΡ ως προμηθευτή καυσίμων και λιπαντικών.
Νέο προμηθευτή στα καύσιμα και στα λιπαντικά θα έχει η McLaren στη Φόρμουλα Ένα από το 2017. Η ομάδα του Γουόκινγκ θα αφήσει τη Mobil 1, με την οποία έχει πορευτεί στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα, θα έχει στο πλευρό της, πλέον την BP, συμφωνία στην οποία έπαιξε σημαντικό ρόλο η Castrol.

Αυτό διότι βρίσκεται στην ηγεσία της ΒΡ, τη στιγμή που προμηθεύει τη Honda στους αγώνες μοτοσικλέτας από το 1959 και είναι βασικός χορηγός αυτής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τουρισμού (WTCC). Από τη στιγμή που η ιαπωνική εταιρεία προμηθεύει με κινητήρες τη McLaren, υπάρχει κάτι που τη συνδέει με την ΒΡ για να έρθει εύκολα αυτό το deal. 

Το deal αυτό κυνηγούσε και η Renault η οποία είναι «δεμένη» με την Γαλλική Total, αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα δεν τα κατάφερε. Η Mobil 1 αναμένεται να προσχωρήσει στην Red Bull Racing.

Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!