Γύρισαν την πλάτη στον Παραολυμπιονίκη σημαιοφόρο

Οι θερινοί Ολυμπιακοί έφυγαν και οι χειμερινοί έρχονται με τον Μάκη Καλαρά να συνεχίζει να κρατά μόνος του τη σημαία του χειμερινού Παραολυμπιακού κινήματος, καθώς δεν έχει την παραμικρή στήριξη από την Παραολυμπιακή επιτροπή.
Ο Παραολυμπιονίκης των θερινών και σημαιοφόρωνς των χειμερινων Αγώνων, αναχωρεί για την Αυστρία για το δεύτερο σκέλος της προετοιμασίας του. Εκεί όπου θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις για τους επόμενους 17 μήνες, καθώς ακολουθούν το ευρωπαϊκό και παγκόσμιο κύπελλο τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο για την πρόκριση στους Αγώνες της Πιόνγκτσανγκ το 2018.
Ο Καλαράς βρίσκεται ήδη καθ’ οδον για το Τιρόλο όπου θα προπονηθεί για 10 ημέρες στο άθλημα του αλπικού sit ski μαζί με τις εθνικές ομάδες της Αυστρίας και της Ιαπωνίας. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει Έλληνας προπονητής, ο Καλαράς χρησιμοποιήσε τις προσωπικές του σχέσεις για να βρει βοήθεια από άλλες χώρες στη δύσκολη προσπάθεια που κάνει, στο δρόμου για τους δεύτερους χειμερινούς Παραολυμπιακούς της καριέρας του. «Από τους προηγούμενους Παραολυμπιακού (Σότσι), όπου μάλιστα ήμουν σημαιοφόρος, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει η παραμικρή βοήθεια από την Παραολυμπιακή Επιτροπή σε επίπεδο εξοπλισμού, προπονητή και εξόδων των αγώνων προετοιμασίας αλλά και των προκριματικών για την επόμενη χρονιά. Μένουν 17 μήνες προετοιμασίας για τη συμμετοχή μου για δεύτερη συνεχόμεη οφορά σε χειμερινούς Παραολυμπιακούς.
Ευτυχώς υπάρχει η ιδιωτική πρωτοβουλία. Εταιρείες που με πιστεύουν και στηρίζουν εν μέρη οικονομικά και κυρίως με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Θέλω να ευχαριστήσω τη DEMO pharmaceuticals, τη BSB clothing, το ΒΙΚΟΣ Ζαχοροχώρια, το TheProjectGarment, την AEGEAN airlines και τα PROTEST sportswear».


Πηγή:http://sportsfeed.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!