Αλλαγές στο σχέδιο αθλητικού νόμου


Nέος (και κυριολεκτικά) υφυπουργός αθλητισμού είναι ο Γιώργος Βασιλειάδης. Ο πρώην γενικός γραμματέας καταπολέμησης της διαφθοράς αναλαμβάνει στη θέση του Σταύρου Κοντονή και αναλαμβάνει το βάρος της νομοθέτησης με το… καλημέρα.του Θανάση Νικολάου
nikolaou@sportsfeed.gr follow me @ThanNikolaou
Θεωρούνταν βέβαιο πως ο αντικαταστάτης του Σταύρου Κοντονή (ο οποίος πήρε προαγωγή στο υπουργείο δικαιοσύνης) θα ήταν και αυτός νομικός. Επιλέχθηκε ένα από τα ανερχόμενα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που μέχρι στιγμής έχει κάλη έξωθεν μαρτυρία και η αποστολή του είναι να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του στην καταπολέμηση της διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πολύ δύσκολη αποστολή καθώς το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι από τα πιο διεφθαρμένα και κατάσταση πολύ δύσκολα θα αλλάξει εντυπωσιακά.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον με την αλλαγή στην πολιτική ηγεσία του αθλητισμού, είναι η πορεία του σχεδίου νόμου που έχει κατατεθεί προς διαβούλευση από τον Σταύρο Κοντονή. Το ρεπορτάζ του Sportsfeed αναφέρει ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί το σχέδιο, κάτι που αν συνέβαινε θα ήταν… ασόβαρο. Αυτό που θα συμβεί και θα συνέβαινε ακόμα και αν δεν άλλαζε η ηγεσία, είναι να γίνουν αλλαγές στο σχέδιο. Άλλωστε αυτή είναι και η ουσία της διαβούλευσης και για το λόγο αυτό δόθηκε το διάστημε των 40 ημερών. Οπότε δε θα πρέπει να συνδέεται οποιοδήποτε αλλαγή στο σχέδιο με την αλλαγή στο υφυπουργείο.
Στον Γιώργο Βασιλειάδη θα γινει ταχύρυθμη ενημέρωση για όλα τα θέματα, ενώ ο ίδιος έχει πλήρη εικόνα για το σχέδιο νόμου καθώς δεν ξύπνησε χθες για να μάθει ότι γίνεται υφυπουργός αθλητισμού. Αυτό που μένει να δούμε, είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στο σχέδιο νόμου και αν αυτές θα είναι προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο.


Πηγή:http://sportsfeed.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!