Η Παναχαϊκή ξεδιψά με νερό ΘεόνηΣτο πλευρό της ομάδας της Παναχαϊκής θα βρίσκεται το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη για την ποδοσφαιρική χρονιά 2016 – 17, όπως ενημέρωσαν από κοινού σύλλογος και ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, η εταιρεία που παράγει τη συγκεκριμένη μάρκα εμφιαλωμένου νερού.
Το νερό Θεόνη ως χορηγός της Παναχαϊκής  θα δροσίζει τους φιλάθλους, τους παίκτες και τους παράγοντες της ιστορικής ομάδας της Πελοποννήσου, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στις προσπάθειες ανασυγκρότησης και δυναμικής παρουσίας της στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η Διοίκηση της εταιρίας νιώθει χαρούμενη που αποτελεί μέλος της αθλητικής οικογένειας της Παναχαϊκής και εύχεται στην ομάδα καλή αγωνιστική πορεία.
Με μια ακόμη μεγάλη χορηγία, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη, δίνει το «παρών» στις ενέργειες προβολής του ευ αγωνίζεσθαι, αλλά και της προάσπισης του αθλητικού ιδεώδους γενικότερα.
Λίγα λόγια για την εταιρεία:
Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ, μια 100% ελληνική εταιρία, ιδρύθηκε το 1996, εισερχόμενη δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013, με την κατασκευή της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης του φυσικού μεταλλικού νερού «Θεόνη», στο χωριό Βατσουνιά, του νομού Καρδίτσας. Όραμα του ιδρυτή της εταιρίας Βασίλη Τσέλιου και των συνεργατών του ήταν η δημιουργία μιας καινοτόμας επιχείρησης εμφιάλωσης των νερών της πηγής Γκούρας, σε μία μονάδα αυστηρών διεθνών προδιαγραφών που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας.

Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!