Η Σεβίλλη εξασφάλισε χορηγό φανέλας, μετά από σχεδόν 2 χρόνια!


Μετά από σχεδόν 2 χρόνια χωρίς χορηγό φανέλας, η Σεβίλλη προχώρησε σε ανάλογη με το Tourism Company of Puerto Rico. Περίπου 7 εκατ. ευρώ θα μπουν στα ταμεία της ομάδας.
Μέχρι το μακρινό Πουέρτο Ρίκο έφτασε ηΣεβίλλη, προκειμένου να βρει εταιρεία, η οποία θα ενδιαφερόταν να γίνει οχορηγός φανέλας της. Τελικά, το πρακτορείο τουρισμού της χώρας Tourism Company of Puerto Rico συμφώνησε να αναλάβει τον ρόλο αυτό.
Μάλιστα, η ανεπίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας έγινε το Σάββατο, όταν και στην φανέλα δέσποζε το λογότυπο του πρακτορείου. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ισπανική ομάδα, η οποία έχει κατακτήσει τρία συνεχόμενα Γιουρόπα Λιγκ, έπαιζε σχεδόν 2 σεζόν χωρίς μόνιμο χορηγό, καθώς έκλεινε κάποιες περιστασιακές συμφωνίες.
Η διάρκεια της συνεργασίας δεν έγινε γνωστή, όμως το οικονομικό σκέλος έχει διαρρεύσει. Για κάθε συμφωνηθέντα χρόνο, ο σύλλογος θα καρπώνεται 7 εκατ. ευρώ. Ο πρόεδρος της ομάδας Χοσέ Κάστρο σχολίασε χαρακτηριστικά πως πρόκειται αναμφίβολα για την πιο σημαντική εμπορική συμφωνία της ομάδας, στα 126 χρόνια της ιστορίας της.


Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!