Πάροχο πολιτικής ενδυμασίας απέκτησε η εθνική χάντμπολ γυναικώνΣε μία σημαντική συμφωνία για το πρεστίζ και την εικόνα της Εθνικής Γυναικών προχώρησε η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος, η οποία ανακοίνωσε τη σύναψη συνεργασίας με την εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων Devotion.
Η εταιρεία Devotion (www.devotion.gr) τουΔημήτρη Μανδηλαρά και της Αθηνάς Παρνασά, αναλαμβάνει υποστηρικτής της Εθνικής ομάδας, προσφέροντας στις αθλήτριες τα ρούχα που θα φορούν κατά τη διάρκεια των αποστολών.
Τέσσερις διεθνείς αθλήτριες οι Λαμπρίνα Τσάκαλου, Μάγδα Κεπεσίδου, Φραγκούλα Παπανικολάου και Αθηνά Βασιλειάδου βρέθηκαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και διάλεξαν την κατάλληλη collection για τις ανάγκες της ομάδας.
Α’ αντιπρόεδρος της ΟΧΕ Στέφανος Σταμούλης επεσήμανε: «Εκ μέρους της Διοίκησης θέλω να ευχαριστήσω τον φίλο και παλιό μου συμπαίκτη, Δημήτρη για τη στήριξη στην Εθνική μας ομάδα. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθούμε από εδώ και πέρα. Τέτοιες ιδιωτικές πρωτοβουλίες, όπως του Δημήτρη και της Αθηνάς είναι πολύ σημαντικές. Έτσι μόνο μπορεί να πάει μπροστά το χάντμπολ. Το παράδειγμα του Δημήτρη πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλοι επαγγελματίες που προέρχονται η έχουν σχέση με το άθλημα, το οποίο τους έχει βοηθήσει στην πορεία της ζωής τους. Ελπίζουμε σε μία μακροχρόνια συνεργασία που θα έχει οφέλη και για τις δύο πλευρές».
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μενέλαος Δανήλος τόνισε: «Ξεκινάει μια συνεργασία εποικοδομητική και για εμάς, αλλά και για την εταιρεία Devotion. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δημήτρη και την Αθηνά, που βοηθάνε την Εθνική. Ο Δημήτρης είναι από μικρό παιδί στον χώρο του χάντμπολ, ο Πατέρας του ήταν επί σειρά ετών Πρόεδρος στον Λεωνίδα. Δείχνει με αυτή του την κίνηση έμπρακτα την αγάπη του στο άθλημα και την Εθνική».
Ο Δημήτρης Μανδηλαράς της εταιρείας Devotion, αλλά και αθλητής του Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων και παλαιότερα του Ιωνικού ΝΦ, του Άρης Νίκαιας, των ΕΣΝ Βριλησσίων και του Εσπέρου Καλλιθέας, δήλωσε για τη συνεργασία: «Οι λόγοι της στήριξης στην Εθνική είναι ξεκάθαροι. Είναι τα 25 χρόνια που ασχολούμαι με το άθλημα και η προσωπική σχέση που υπάρχει με τον Στέφανο και τον Μενέλαο. Όλοι, ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητές του, επιβάλλεται να σταθεί στο πλευρό των Εθνικών μας ομάδων».


Πηγήhttp://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!