Καμία πρόταση για κεντρική χορηγία και τηλεοπτικό συμβόλαιο

Καμία πρόταση για κεντρική χορηγία και τηλεοπτικό συμβόλαιο

O πρόεδρος της Φούτμπολ Λιγκ, Στέλιος Σφακιανάκης, μίλησε για την έναρξη του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε στα τηλεοπτικά δικαιώματα, στις χορηγίες που υπάρχουν και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή.
Δεν έχει κατατεθεί ακόμα έγγραφη πρόταση για χορηγίες και τηλεοπτικά δικαιώματα της Φούτμπολ Λιγκ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της διοργανώτριας Αρχής, Στέλιος Σφακιανάκης. 
Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena FM 89.4»:

«Η απόφαση που πήραν οι ΠΑΕ είναι με… βαριά καρδιά. Τα λεφτά είναι λίγα, η ΕΡΤ όπως προσδιορίζει ότι θα δείξει περίπου στα 40 παιχνίδια και δεν νομίζω ότι θα ικανοποιήσει οικονομικά. Με την NOVA δεν έχει καταλήξει τίποτα. Μόνο την ΕΡΤ3 έχουμε αυτή τη στιγμή.

Η δυναμική της πράξης είναι πιο έντονη από την δυναμική της απραξίας. Είναι ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα και κάποια στιγμή πρέπει να αρχίσει. Έχουμε μείνει πολύ πίσω».

Αναφορικά με τις χορηγίες, είπε: «Έχω μιλήσει με στοιχηματικές εταιρίες, και με την Stoiximan αλλά και με τον ΟΠΑΠ. Το θέμα είναι ότι δεν έχω έγγραφη πρόταση. Και τηλεοπτική πρόταση έχω αλλά είναι προφορική, έδωσα εξουσιοδότηση να μου φέρουν πρόταση αλλά δεν μου την έφεραν».

Για τον υφυπουργό Αθλητισμού και αν βοήθησε: «Ο υπουργός βοήθησε στην περίπτωση της ΕΡΤ. Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και για να προωθήσει μια συμφωνία με την ΕΡΤ και γενικότερα συνέβαλε τα μέγιστα».

Αναφορικά με το Πανσερραϊκός-Πανελευσινιακός: «Ο Πανσερραϊκός δεν θα παίξει. Παίζει με τον Πανελευσινιακό και υπάρχει εκκρεμοδικία». Πηγήhttp://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!