Πώς να βάλετε το τρέξιμο στη ζωή σαςΑν ψάχνετε για μια ανέξοδη εύκολη και παντός καιρού γυμναστική, πάρτε τα αθλητικά σας και βγείτε στους δρόμους! Το τρέξιμο θα είναι πάντα η νούμερο ένα γυμναστική για κάθε τύπο σώματος, για κάθε ανάγκη και για κάθε ηλικία.
Λάβετε θέσεις, Έτοιμοι, Πάμε!

Το τρέξιμο ενδυναμώνει τους μύες και ενισχύει το αναπνευστικό μας σύστημα. Προκαλεί ευφορία, μειώνει το στρες και ενεργοποιεί τον μεταβολισμό συμβάλλοντας στην απώλεια βάρους. Επίσης είναι πανεύκολο και το ιδανικό ξεκίνημα για έναν αρχάριο. Προτιμήστε να τρέχετε αργά το απόγευμα που το σώμα σας θα έχει «ξυπνήσει» καλά. Κάντε καλό stretching πριν και φροντίστε να φοράτε ελαφρά ρούχα και σωστά παπούτσια.
Πριν πάρετε τους δρόμους
  • Κάντε τις απαραίτητες εξετάσεις, όπως ηλεκτροκαρδιογράφημα, ακτινογραφίες θώρακος, λεκάνης-ισχύων και οσφυϊκής μοίρας (μέσης) καθώς και κλινικό έλεγχο από παθολόγο, καρδιολόγο και ορθοπεδικό.
  • Φροντίστε να δυναμώσετε τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους σας, ώστε να αποκτήσετε σταθερότητα την ώρα που διανύετε μια απόσταση.
  • Ξεκινήστε μέρα παρά μέρα τρέξιμο μικρών αποστάσεων. Αρχίστε με 1.000 μέτρα και πρόσθεσε 200 σε κάθε επόμενη προπόνηση, μέχρι να φτάσετε τα τρία χιλιόμετρα χωρίς πρόβλημα.

Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!