Το νερό Θεόνη στηρίζει την ΠΑΕ ΛάρισαΤο φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη θα είναι χορηγός της ομάδας ποδοσφαίρου της Λάρισας, για την σεζόν 2016/2017, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και το υπόλοιπο επιτελείο, θα ξεδιψούν με νερό Θεόνη, κατά τις προπονήσειςκαι όλες τις αγωνιστικές αναμετρήσεις, ενώ οι φίλαθλοι θα το απολαμβάνουν στο γήπεδο σε κάθε αγώνα.

Μέσα από τη σημαντική αυτή δράση, το φυσικό μεταλλικό νερό Θεόνη στηρίζει έμπρακτα το θεσμό του ποδοσφαίρου, με την Διοίκηση της εταιρείας να δηλώνει«ιδιαίτερα υπερήφανη που προάγει ένα τόσο δημοφιλές άθλημα και ειδικότερα ένα σύλλογο με τόσο μεγάλη ιστορία όπως η Λάρισα. Για το νερό Θεόνη αποτελεί μεγάλη χαρά να συμμετέχει στην προσπάθεια μιας ομάδας με σπουδαία πορεία, η οποία αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο την τον τόπο της Λάρισας».

Το νερό Θεόνη στηρίζει ενεργά τον αθλητισμό μέσα από συστηματικές χορηγίες, αναγνωρίζοντας πως η άθληση αποτελεί παράγοντα ανάπτυξης και ευημερίας.


 Πηγή http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!