Οι Κοινωνικές Δομές χορηγός στη γυναικεία ομάδα των ΤρικάλωνΧέρι χέρι η Κοινωνική Αλληλεγγύη και ο Αθλητισμός στα Τρίκαλα! Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟ Τρικάλων θα διαφημίζει στις φανέλες της το λογότυπο των Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Δήμου Τρικκαίων!
Ένα μεγάλο βήμα, ίσως το μοναδικό στην ποδοσφαιρική Ελλάδα, που έχει συνηθίσει να βλέπει μόνο ιδιωτικές εταιρείες ως χορηγούς στις φανέλες ομάδων. Η ομάδα φέτος αγωνίζεται στη Β’ Εθνική και θα μεταφέρει σε όλη τη χώρα το μήνυμα της στήριξης του προγράμματος «Συνεισφέρω». Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου προγράμματος, ο Δήμος Τρικκαίων και η Συνειρμός ΑΜΚΕ συντηρούν 5 Κοινωνικές Δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Φαρμακείο, Εστιατόριο, Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και Γραφείο Διαμεσολάβησης) για πολλούς Τρικαλινούς.
Χαρούμενοι, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου με τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο αθλητισμού κ. Ακη Αναστασίου,  την πρόεδρο της ομάδας κ. Στέλλα Παπαχρήστου και τον προπονητή κ.  Γιώργο Λουλέ.
Αλλά ο κ. Παπαστεργίου μετρίασε τη χαρά, υπενθυμίζοντας την πιθανότητα, να μη συνεχιστεί η λειτουργία ορισμένων από τις Δομές αυτές, επειδή δεν δημοσιεύτηκε δημόσια πρόσκληση στο ΠΕΠ. Κι αυτό παρότι εγκαίρως είχαν κατατεθεί προτάσεις στο ΠΕΣΚΕ Θεσσαλίας (Περιφερειακή Στρατηγική για την Κοινωνική Ένταξη και την καταπολέμηση της Φτώχειας.
Τόνισε, πάντως, ότι το κόστος είναι μικρό (60.000 ετησίως), ότι η τρικαλινή κοινωνία και οι επιχειρήσεις στηρίζουν εμπράκτως και ότι ακόμη και τώρα, μπορεί να βρεθεί λύση… για να ανέβουν κατηγορία, η ομάδα και η αλληλεγγύη στους συμπολίτες.
Πηγή: trikalaenimerosi.gr
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!