Η οικονομική δύναμη είναι η βάση της ανεξαρτησίας της Ρεάλ
«Η οικονομική δύναμη είναι η βάση της ανεξαρτησίας μας». Αυτό είπε, σήμερα, ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης , Φλορεντίνο Πέρεθ, κατά τη διάρκεια των εκλογών της Γενικής Συνέλευσης της ισπανικής ομάδας, ενώ χαρακτήρισε την απόφαση να αναθέσει στον Ζιντάν την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, σαν μία από τις αποφάσεις που τον έχουν ικανοποιήσει περισσότερο, ως Μαδριλένο.
«Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται αυτή την στιγμή  στη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη στην ιστορία της. Παραμένει κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα σε έσοδα, τα τελευταία 11 συναπτά έτη, και είναι αυτή η οικονομική δύναμη που μας επιτρέπει να είμαστε ανεξάρτητοι και ανταγωνιστικοί,» είπε χαρακτηριστικά. «Εχουμε ένα καθαρό κύκλο εργασιών 442 εκατ ευρώ, 15 φορές μεγαλύτερο από εκείνον του 2000,» πρόσθεσε.
«Ο Ζιντάν συμβολίζει την Ρεάλ. Μια από τις αποφάσεις που μου έχουν προσφέρει τη μεγαλύτερη ικανοποίηση, ήταν όταν πήρα τον Ζιντάν ως παίκτη και προπονητή. Η μεταγραφή του το 2001 σηματοδότησε την αρχή αυτής της Ρεάλ Μαδρίτης τον 21ο αιώνα. Τώρα είναι προπονητής  και μέρος της μεγάλης ιστορία μας. Το  πνεύμα του, το ταλέντο του, η διαχείριση της ομάδας, ο επαγγελματισμός και η ταπεινοφροσύνη του ήταν ζωτικής σημασίας για την επίτευξη των πιο πρόσφατων επιτυχιών». Πηγή http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!