Η Άρσεναλ χρησιμοποιεί ανανέωσιμες πηγές ενέργειας στο γήπεδό τηςΗ ενεργειακή εταιρεία Octopus είναι από σήμερα επίσημος συνεργάτης της Άρσεναλ, με την εταιρεία να παρέχει την τεχνολογία και τεχνογνωσία της στο γήπεδο του συλλόγου.
Η Άρσεναλ ήταν η μεγάλη κερδισμένη της αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ, όμως ακόμα μία επιτυχία έρχεται, στο εμπορικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, ο σύλλογος εξασφάλισε νέα συνεργασία, αυτή την φορά με την ενεργειακή εταιρεία Octopus.
Η εταιρεία, που ειδικεύεται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και δη την ηλιακή, θα αποτελεί τον επίσημο συνεργάτης των Κανονιέρηδων, στον τομέα της ενέργειας. Η συμφωνία αφορά μόνο την αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, στην οποία και εδρεύει η Octopus.
Η εταιρεία θα αναλάβει την ανάπτυξη ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην έδρα της ομάδας, Emirates Stadium. Επιπλέον, η επωνυμία θα δώσει διαφημιστικό παρόν στα εντός έδρας παιχνίδια.
Στην συμφωνία θα …περιλαμβάνονται και οι φίλοι της ομάδας. Όσοι επιλέξουν την εταιρεία, για παροχή ενέργειας στο σπίτι τους, θα έχουν πολλά προνόμια, όπως αυθεντικά προϊόντα της Άρσεναλ και ιδιωτικές επισκέψεις στο γήπεδο.
Τέλος, η εταιρεία θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα πρόσωπα των αστεριών της ομάδας, για διαφημιστικούς και προωθητικούς λόγους.

 Πηγή  http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!