«Γυρίζει σελίδα» ο ΠΑ.Σ.Α.Π.Νέα εποχή για τον Σύνδεσμο των αθλητών/αθλητριών ανοίγεται με την διαδοχή του πρώην Διευθυντή, Βασίλη Μηνούδη στην θέση του επί σειρά ετών προέδρου, Σάκη Ψάρρα και τέσσερα νέα μέλη στο νέο προεδρείο του ΔΣ, όπου φιγουράρουν τρεις αθλήτριες, έπειτα από τις χθεσινές αρχιαρεσίες.
Η επίσημη ανακοίνωση του ΠΑ.Σ.Α.Π.
“Νέος άνεμος αισιοδοξίας πνέει από χθες στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Πετοσφαιριστών, όπου μετά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της περασμένης Δευτέρας 17 Οκτωβρίου στα γραφεία του Συνδέσμου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο 37χρονος, Βασίλης Μηνούδης, διαδέχθηκε τον απερχόμενο πρόεδρο, Σάκη Ψάρρα στα προεδρικά του καθήκοντα, ενώ στο νέο ΔΣ  φιγουράρουν και τέσσερα νέα μέλη, εκ των οποίων τρεις είναι γυναίκες.
Με τις αρχαιρεσίες αυτές ολοκληρώθηκε και επίσημα ο πρώτος κύκλος λειτουργίας του ΠΑ.Σ.Α.Π. και ανοίγει μια “νέα σελίδα” στη λειτουργία του Συνδέσμου, η οποία θα βασίζεται στις αρχές και τα κεκτημένα των προηγούμενων διοικήσεων.
Το νέο ΔΣ δεσμεύται για την συνέχιση της υπεράσπισης όλων αυτών των αξιών, που οι προηγούμενες διοικήσεις με πολύ κόπο αγωνίστηκαν να αναδείξουν.
Στις εκλογές όπου οι αθλητές και αθλήτριες έδωσαν δυναμικό παρών, πιστοποιώντας έτσι την ενότητα και την εμπιστοσύνη στο έργο του ΠΑ.Σ.Α.Π., η ψηφοφορία έγινε για πρώτη φορά δια περιφοράς με σκοπό τη καθολική συμμετοχή.Διαβάστε το άρθρο εδώ 
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!