Στις 5 /11 το 60ο βαλκανικό ανωμάλου - Με Μαγγίνα η ομάδα, χωρίς ΒλαχάκηΤο 60ο βαλκανικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ήταν προγραμματισμένο για το Μάρτιο στην πόλη Cuprija της Σερβίας, όμως τότε οι πλημμύρες και οι κακές συνθήκες στην ευρύτερη περιοχή οδήγησαν στην αναβολή του, με νέα ημερομηνία να ορίζεται η 5η Νοεμβρίου.

Η ομάδα που είχε συγκροτηθεί τότε και βάσει του πανελληνίου πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου θα είναι σχεδόν η ίδια. 
Στην ομάδα προστέθηκε ο νικητής στο Μαρκόπουλο, ο Δήμος Μαγγίνας, που (όπως και ο Πούλιος) τον Μάρτιο δεν θα λάμβανε μέρος - στους ;Aνδρες θα είναι και ο Χρήστος Καλίας.

Στις Γυναίκες δεν θα είναι η Γιώτα Βλαχάκη που ταλαιπωρείται ακόμα από κάταγμα κοπωσης στην ηβική περιοχή, ενώ εξαρχής δεν ήταν και η πρώτη νικήτρια, η Ρεμπούλη, που ετοιμάζεται για άλλες διοργανώσεις και για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο - και θα είναι μόνο η ΕλευθερίαΠετρουλάκη.

Στους Νέους δεν αγωνίζεται ο Γκούρλιας (ενω 2ος ήταν ο Κύπριος Φράγκου) και θα πάρουν μέρος οι Λάμπρος Μαλτέζος και ΣπύροςΙατρόπουλος.

Στις Νέες θα είναι οι πρώτες 3: η Ζωή Ανδρικοπούλου, η Ροδαμα Λαγωνίδου και η Ειρήνη Τσουπάκη.

Αντίστοιχα στους Εφήβους ο Γιώργος Τάσσης, ο Χρήστος Παπούλιας και ο Κώστας Σταμούλης.

Στις Νεάνιδες, η Κατερίνα Κουτλή, η Κατερίνα Δόβρου και η 4η του πρωταθλήματος, η Ειρήνη Μιχαλα.
Τρίτη ήταν η Βασιλεία Γουνάκη που διαμένει Βέλγιο και τότε δεν μπορούσε να λάβει μέρος, με την ομάδα να παραμένει όπως ορίστηκε.

Σημείωση: Με τη Γουνάκη υπάρχουν και κάποιες εκκρεμότητες, ως προς το δικαίωμα συμμετοχής της στα πρωταθλήματα (τον Ιούνιο έκλεισε τα 18 της χρόνια)Πηγή:http://www.stivoz.com/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!