Στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τουριστικό όμιλο, εξασφάλισε η Λα Λίγκα Σε μία στρατηγικής σημασίας συμφωνία προχώρησε η Λα Λίγκα. Ο τουριστικός όμιλος Globalia, μέσω δύο θυγατρικών εταιρειών του, θα στηρίξει τις δύο κατηγορίες του Ισπανικού ποδοσφαίρου, την σεζόν 2016/17.

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς στην Ισπανία, η διοργανώτρια αρχή των δύο μεγάλων κατηγοριών του εγχώριου ποδοσφαίρου, η Λα Λίγκα, βρήκε το νέο της συνεργάτη, από τον χώρο της τουριστικής βιομηχανίας.
Ο λόγος για τον όμιλο Globalia, τον κορυφαίο του είδους στην Ισπανία, ο οποίος για την επόμενη αγωνιστική χρονιά, θα στηρίξει την πρώτη και δεύτερη κατηγορία της Λα Λίγκα. Αυτό θα γίνει μέσω των θυγατρικών εταιρειών του ομίλου, την αεροπορική εταιρεία Air Europa και το τουριστικό πρακτορείο Halcon Viajes. Οι δύο αυτές επωνυμίες θα διαφημίζονται μέσω των επίσημων λογαριασμών της Λα Λίγκα, στα δημοφιλέστερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Επιπλέον, ο όμιλος  θα αποτελέσει τον επίσημο συνεργάτη και των 27 ομάδων των δύο κατηγοριών, στον τομέα των τουριστικών υπηρεσιών.


Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!