Η ΑΕΚ συνεργάζεται με την..Από την ημέρα παρουσίασής της, η νέα μαύρη εμφάνιση της ΑΕΚ τράβηξε όλα τα βλέμματα και αμέσως οι φίλοι της ομάδας έσπευσαν να την αποκτήσουν. Η αυξημένη ζήτηση οδήγησε την ΠΑΕ σε συνεργασία με την γνωστή αλυσίδα αθλητικών καταστημάτων Intersport, για την ικανοποίηση όλου του φίλαθλου κοινού της!
Πανικός εξακολουθεί να επικρατεί από φίλους της ΑΕΚ σε όλο τον κόσμο που θέλουν να αγοράσουν τη νέα μαύρη εμφάνιση της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως ήδη έχουν υπάρξει πάνω από 2.000 παραγγελίες και ο αριθμός αυτός μεγαλώνει! Αυτή η τεράστια επιθυμία του κόσμου να κάνει δική του τη μαύρη (κυρίως) εμφάνιση έχει «μπλοκάρει» το e-shop. Έτσι η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την γνωστή αλυσίδα Intersport και από την εβδομάδα που έρχεται η εμφάνιση της ΑΕΚ θα πωλείται στα μαγαζιά Intersport σε όλη την Ελλάδα!

Μάλιστα, η ΑΕΚ σκοπεύει να προχωρήσει σε νέα παραγγελία από τη ΝΙΚΕ, σε σχέση με την αρχική για τον αριθμό των μαύρων εμφανίσεων, ώστε να εξυπηρετηθεί ο κόσμος!

Εν τω μεταξύ το πιο πιθανό είναι να δούμε τους παίκτες της ΑΕΚ να φορούν τη νέα μαύρη εμφάνιση για πρώτη φορά στο ματς της Κυριακής κόντρα στην Ξάνθη.

 Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!