Στηρίζει την Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή ο.....Ο πολυεθνικός όμιλος πετρελαίου και καυσίμου BP ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με την Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, μέχρι το 2020, όταν και θα πραγματοποιηθούν οι Αγώνες στο Τόκιο.
Έναν από τους σημαντικούς της εμπορικούς συμμάχους, κρατά στο χορηγικό της πρόγραμμα η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή. Όπως έγινε γνωστό σήμερα, ο κολοσσός πετρελαίου BP και η Επιτροπή θα συνεχίσουν την κοινή τους πορεία, μέχρι και τους Αγώνες του Τόκιο, το 2020.
Η BP βρίσκεται στο δεύτερο επίπεδο της χορηγικής πυραμίδας της ΔΠΕ, μαζί με τονχρηματοοικονομικό όμιλο Allianz. Εκεί βρίσκεται από το 2013, όταν και υπήρξε η πρωταρχική συμφωνία των δύο, που κάλυπτε μέχρι και τους σε εξέλιξη Αγώνες του Ρίο.
Μάλιστα, για την διοργάνωση της Βραζιλίας ετοίμασε και μία σειρά βίντεο, σε ύφος ντοκιμαντέρ, στα οποία εξιστορούνται οι αθλητικές και ανθρώπινες πορείες ορισμένων αθλητών.
Η στήριξη του ομίλου είναι δεδομένη, καθώς πέρα από την ΔΠΕ βοηθά έμπρακτα καιτις αντίστοιχες Επιτροπές της Αγκόλα, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργίας, Γερμανίας, Μεγάλης Βρετανίας, Ολλανδίας, Σιγκαπούρης, Τουρκίας, Τρίνιντατ Τομπάγκο και των ΗΠΑ.

Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!