Χορηγό φανέλας εξασφάλισαν τα τμήματα υποδομής τουΗ ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον ομογενή επιχειρηματία, Γιώργο Λαζαρίδη, φίλο της ομάδας, ο οποίος θα είναι χορηγός των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ (ομάδες Κ-19 και Κ-17).
Η εταιρεία του κ. Λαζαρίδη «Kurier- und Zustelldienst Glouftsi GmbH», που εδρεύει στο Wiesbaden της Γερμανίας και δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταφορών και της διανομής, θα διαφημίζεται στη φανέλα των ομάδων Κ-19 και Κ-17.

Η οριστικοποίηση της συνεργασίας έγινε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, μετά τη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Λαζαρίδης με τον Σίμο Ορφανίδη.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης, μετά την συμφωνία, έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι χαρά μου που θα συνεργαστώ με τον ΑΡΗ. Η οριστικοποίηση της συμφωνίας δεν άργησε να έρθει από τη στιγμή που υπήρχε αμοιβαία διάθεση και καλή πίστη για συνεργασία στο χορηγικό κομμάτι. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να βάλω ένα λιθαράκι για την καλύτερη δυνατή οργάνωση τον Τμημάτων Υποδομής της ομάδας μας με στόχο ο ΑΡΗΣ να αναδείξει και πάλι σπουδαίους ποδοσφαιριστές μέσα από τα σπλάχνα του».


 Πηγή/Αναδημοσίευση http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!