Η EA Sports διαφημίζεται μέσω των ακαδημιών της Κρίσταλ ΠάλαςΗ Κρίσταλ Πάλας προχώρησε σε εμπορική συμφωνία με την γνωστή εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών EA Sports. Η εταιρεία θα βάλει το λογότυπό της στις εμφανίσεις όλων των ακαδημιών της ομάδας.
Η σχέση της EA Sports με το ποδόσφαιρο είναι δεδομένη. Η εταιρεία ηλεκτρονικών παιχνιδιών είναι υπαίτια για μία από τις διασημότερες σειρές ψηφιακού ποδοσφαίρου, το FIFA. Όμως, η εταιρεία φαίνεται να προχωράει και τον τελευταίο καιρό σε εμπορικές συμφωνίες με ομάδες, προκειμένου να καθιερωθεί εμπορικά και στο… πραγματικό ποδόσφαιρο!
Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Κρίσταλ Πάλας, για την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά. Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα έχειδιαφημιστική παρουσία στο fan zone του Selhurst Park, έδρα των Άγγλων, τοποθετώντας δύο παιχνιδομηχανές, με το νέο τίτλο της σειράς παιχνιδιών, FIFA 2017.
Επιπλέον, το λογότυπο της, θα κοσμεί τις εμφανίσεις όλων των ομάδων της ακαδημίας του συλλόγου. Επίσης, οι επίσημες εμφανίσεις τις ομάδας, για τα μικρά παιδιά, θα φέρουν επίσης την επωνυμία αυτή και όχι του χορηγού φανέλας της ομάδας, της στοιχηματικής Mansion Group. Και αυτό γιατί από την Βρετανική νομοθεσία απαγορεύεται σε αθλητικές εμφανίσεις μικρών παιδιών, να τοποθετούνται εταιρείες στοιχηματικών εταιρειών, λόγω ηλικίας.

Πηγή
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!