Το Κινέζικο ποδόσφαιρο, για πρώτη φορά στο τηλεοπτικό μενού των Βρετανών!Το συνδρομητικό δίκτυο Sky Sports αγόρασε τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Κινέζικης Σούπερ Λιγκ. Κάπως έτσι, το κορυφαίο πρωτάθλημα της χώρας, θα μεταδοθεί για πρώτη φορά στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάνοντας ένα τεράστιο βήμα εξέλιξης!
Το Κινέζικο ποδόσφαιρο είναι εδώ! Η πρώτη σημαντική αναβάθμιση του πρωταθλήματος της χώρας είναι γεγονός. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, η Σούπερ Λιγκ Κίνας, θα μεταδίδεται στο Ηνωμένο Βασίλειο!
Συγκεκριμένα, το επί πληρωμή δίκτυο Sky Sports αγόρασε τα τηλεοπτικά της δικαιώματα, για τα επόμενα 3 χρόνια! Μάλιστα, ανακοινώθηκε πως το πρώτο ματς, που α παρακολουθήσουν οι Βρετανοί θα είναι αυτό ανάμεσα στην Σανγκάη Γκρίλαντ Σένχουα και την Τζιάνσου Σάνινγκ, στις 30 Ιουλίου!
Με αυτή την κίνηση, απλα επιβεβαιώνεται η ανοδική πορεία του Κινέζικου ποδοσφαίρου. Επίσης, είναι μία εξαιρετική ευκαιρία να διαδοθεί στην χώρα, που μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει το καλύτερο πρωτάθλημα. Όσο αφορά τους Κινέζους, ο πακτωλός χρημάτων, που ξοδεύουν για να προσελκύσουν ποδοσφαιριστές από την Ευρώπη, φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Σίγουρα όμως, τα οφέλη που θα αποκομίσουν θα είναι πολλά, χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να βάλουν το χέρι στην τσέπη, για να το καταφέρουν!

Πηγή:
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!