Ενισχύεται στην ισπανική αγορά

Ελάτε στην σελίδα μας στο Facebook για να δείτε τους διαγωνισμούς μας https://www.facebook.com/smgrgreece 

Τρείς πολύ σημαντικές εμπορικές συνεργασίες ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Bwin, η οποία θα είναι από τους βασικούς χορηγούς μερικών εκ των κορυφαίων ισπανικών κλαμπ, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Σεβίλλης και της Βαλένθια.
Η γνωστή στοιχηματική εταιρεία Bwinρίχνει μεγάλο βάρος στην παρουσία της στην ισπανική αγορά, όπου θέλει να αυξήσει ακόμα περισσότερο την εμπορικότητά της. Για να το πετύχει αυτό έκλεισε συμφωνία συνεργασίας με δύο από τις πιο δυνατές και δημοφιλείς ομάδες της χώρας, που αυτή τη στιγμή θεωρούνται οι κορυφαίες μετά από τους ποδοσφαιρικούς γίγαντες της Ισπανίας (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ).Μιλάμε για Σεβίλλη και Ατλέτικο Μαδρίτης, των οποίων η Bwin έγινε ο Επίσημος Στοιχηματικός Συνεργάτης.

Το ίδιο έγινε και με την Βαλένθια, που μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει χάσει την αγωνιστική της αίγλη, ωστόσο παραμένει μία από τις πιο εμπορικές ομάδες στην Ιβηρική Χερσόνησο.  
Ύστερα από αυτή τη διπλή συμφωνία η εταιρεία θα απολαμβάνει μεγάλη διαφημιστική προβολή (μην ξεχνάμε πως τα δύο κλαμπ πρωταγωνιστούν και στα ευρωπαϊκά κύπελλα ενώ έχουν οπαδούς σε όλο τον κόσμο), τόσο μέσω των διαφημιστικών πινακίδων των γηπέδων, όσο και των social media, ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν το όνομα και το σήμα των τριών ομάδων στις διάφορες διαφημιστικές της καμπάνιες.
Τα τρία deal θα έχουν διάρκεια ενάμιση χρόνου, δηλαδή θα ολοκληρωθούν με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου 2017-18.

Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!