Συμμαχία'' ΦΙΦΑ-Sportradar

Σας προσκαλούμε στο group μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/managmentsportspromotion/?ref=bookmarks 


Η ΦΙΦΑ προσπαθεί να ενισχύσει την ακεραιότητά της και να διαλύσει τα σύννεφα των σκανδάλων διαφθοράς των προηγούμενων ετών, μέσω της συνεργασίας της με την εταιρεία ανάλυσης αθλητικών δεδομένων Sportradar.
Την ακεραιότητα του ποδοσφαίρου θέλει να εξασφαλίσει η Παγκόσμια Ομοσπονδίατου αθλήματος. Όπως ανακοινώθηκε, η εταιρεία ανάλυσης αθλητικών δεδομένων Sportradar θα συνεργαστεί με την ΦΙΦΑ, με άμεσο και ξεκάθαρο σκοπό τον σταδιακό περιορισμό και εξάλειψη των παράνομων στοιχηματικών ενεργειών στο παγκόσμιο στερέωμα.
Το πρόγραμμα της εταιρείας θα αναλύσει και θα καταγράψει κάθε ύποπτη στοιχηματική κίνηση σε αγώνες διοργανώσεων της Ομοσπονδίας, όπως το Μουντιάλ και τα προκριματικά του, το Κύπελλο Συνομοσπονδιών, τις διοργανώσεις νέων και το Ολυμπιακό τουρνουά.
Επιπλέον, η ΦΙΦΑ θα δουλέψει στενά με τις έξι Ομοσπονδίες των ηπείρων, προκειμένου να λυθεί από κοινού το σημαντικότερο πρόβλημα του αθλήματος τα τελευταία χρόνια, τη χειραγώγηση παιχνιδιών.
''Η διατήρηση της ακεραιότητας του αθήματος είναι υψίστης σημασίας για εμάς. Δεδομένου ότι η χειραγώγηση παιχνιδιών εξακολουθεί να είναι μια σοβαρή ανησυχία για τον καθένα που αγαπά το ποδόσφαιρο, η ΦΙΦΑ θα συνεργαστεί με την Sportradar, τον παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα ανίχνευσης και πρόληψης χειραγώγησης και θα ενισχύσει το πρόγραμμα ακεραιότητά μας'', ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του προέδρου της Ομοσπονδίας'', Τζιάνι Ινφαντίνο.


 Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!