Η Red Bull αγόρασε το γήπεδο της

#mazimetinxristina #sportmanagementgreece

Η Λειψία ήρθε σε συμφωνία με τον δήμο της πόλης για αγορά του "Red Bull Arena" με στόχο την περαιτέρω επέκταση και μετατροπή του σ' ένα υπερσύγχρονο γήπεδο 57.000 θεατών.
Η διοίκηση της Λειψίας συνεχίζει το μακρόπνοο σχέδιό της, με απώτερο σκοπό την... κορυφή της Γερμανίας και κατ' επέκταση της Ευρώπης. Αυτή τη φορά, οι άνθρωποι του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον Δήμο της Λειψίας για αγορά της "Red Bull Arena".

Η ΡΜΠ Λειψία αγωνίζεται σ' αυτό το γήπεδο απ' το καλοκαίρι του 2010, καθώς η προηγούμενη έδρα της ήταν το "Stadion Am Bad", όμως για στρατηγικούς λόγους επιλέχθηκε το "Central Stadion", το οποίο άμεσα μετονομάστηκε σε "Red Bull Arena".

Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 42.599 θέσεων, αλλά στόχος των διοικούντων τη γερμανική ομάδα είναι να προχωρήσουν σε ανακατασκευή προκειμένου να αυξηθούν σε 57.000. Μετά την επίτευξη συμφωνίας, ο πρόεδρος της Λειψίας, Όλιβερ Μίντσλαφ μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου και τόνισε χαρακτηριστικά: "Έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω πως, ύστερα από μακροχρόνιες διαπραγματεύσεις με τον Μίχαελ Κέλμελ, ήρθαμε σε συμφωνία για την αγορά της Red Bull Arena".

Ο διοικητικός παράγοντας της γερμανικής ομάδας δεν θέλησε να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις όσον αφορά στο κόστος αγοράς, ενώ υποστήριξε πως, το μόνο που απομένει πλέον, είναι να λάβουν την έγκριση απ' το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

 Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!