Τροπολογίες για ΕΟΕ και ΕΣΚΑΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ-ΓΓΑ

#mazimetinxristina #sportmanagementgreece


Δύο τροπολογίες που αφορούν την ΕΟΕ και τον ΕΣΚΑΝ κατέθεσε στη βουλή ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης προκειμένου να μπει μια τάξη στον τρόπο εκλογής αντιπροσώπων των ομοσπονδίων και στη σύνθεση του Εθνικού Συμβουλίου Καραπολέμησης Ντόπινγκ.
Στο νομοσχέδιο του υπουργείου δικαιοσύνης διαφάνειας και ανθρωπίνων Δικαιωμάτων με τίτλο: «Πτωχευτικός Κώδικας, Διοικητική Δικαιοσύνη, Τέλη – Παράβολα, Οικειοθελής αποκάλυψη αδήλωτων εισοδημάτων, Ηλεκτρονικές συναλλαγές, Τροποποιήσεις του ν. 4270/2014 και λοιπές διατάξεις» εντάχθηκαν οι συγκεκριμένες τροπολογίες μαζί με αυτήν της κάρτας του φιλάθλου που αφορά όμως περισσότερο το ποδόσφαιρο.
«Η πρώτη τροπολογία, αφορά στον τρόπο εκλογής των ομοσπονδιών για την ανάδειξη εκπροσώπου της ΕΟΕ. Προβλέπει ότι για τη συγκεκριμένη εκλογή θα ισχύουν οι προβλέψεις του καταστατικού της εκάστης ομοσπονδίας. Η διάταξη είναι σύμφωνη με τον καταστατικό χάρτη της ΔΟΕ και αίρει οποιεσδήποτε παρανοήσεις μέχρι την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου, που θα γίνει τους επόμενους μήνες» δήλωσε ο υφυπουργός και συμπλήρωσε: «Η δεύτερη τροπολογία αφορά στο ΕΣΚΑΝ και τη σύνθεση του ΔΣ αυτού, το οποίο εκσυγχρονίζεται, μπαίνουν αντικειμενικά κριτήρια στην εκλογή των επιστημόνων που τη στελεχώνουν, εμπλέκοντας ενεργά τον Ιατρικό Σύλλογο και δίνεται στην Παραολυμπιακή Επιτροπή η δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου».

 Πηγή:http://sportsfeed.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!