Στην Σουρωτή καταλήγει η κεντρική χορηγίαΣας προσκαλούμε στο group μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/managmentsportspromotion/?ref=bookmarks 

Αφού δεν προχώρησε η χορηγική συμφωνία με την Dimera, η Σούπερ Λιγκ αναμένεται να υπογράψει συβμόλαιο συνεργασίας με την εταιρεία Σουρωτή.Στα 2 εκατ. ευρώ το deal για την πρώτη χρονιά και στα... σκαριά άλλες δύο χορηγίες.
Γνωρίστε την συνεργάτιδα μας Χριστίνα Πατήστε πάνω στην εικόνα
Μετά το κώλυμα που προέκυψε με την εταιρεία Dimera και το νέο τηλεοπτικό τοπίο, που δεν ...φαίνεται στον ορίζοντα, η Σουρωτή, επίσης συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, θα αναλάβει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την κεντρική χορηγία της Σούπερ Λιγκ.

Τα οικονομικά δεδομένα του deal θα είναι περίπου παρόμοια με αυτά που ίσχυαν και στην προηγούμενη συμφωνία του Συνεταιρισμού με την Dimera, δηλαδή 2,25 εκατ. ευρώ για τον πρώτο χρόνο και 2,75 εκατ. ευρώ για την επόμενη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτάθλημα θα πάρει το όνομα της Ανώνυμης εταιρίας εμφιαλώσεως και εμπορίας μεταλλικού νερού στην οποία ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ απέκτησε ποσοστό της τάξης του 45%, ενώ στις πινακίδες στα γήπεδα και σε άλλες εγκαταστάσεις θα διαφημίζεται το ξενοδοχείο ''Μακεδονία Παλλάς'' το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης μίσθωσε για 40 χρόνια.

Να σημειωθεί, ότι παρά το γεγονός πέρασαν τρεις μήνες, το ποσό για την φετινή χρονιά δεν θα μειωθεί, αφού η καθυστέρηση στην υπογραφή των συμβολαίων δεν έγινε με υπαιτιότητα της Λίγκας, όπως τόνιζαν στον συνεταιρισμό.
Τέλος, η λίγκα φέρεται να βρίσκεται σε συζητήσεις με δύο ακόμη εταιρίες, που ενδιαφέρονται να γίνουν χορηγοί της.


Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!