Ασφαλιστικός όμιλος γίνεται συνεργάτης της Μάντσεστερ ΣίτιΣας προσκαλούμε στο group μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/managmentsportspromotion/?ref=bookmarks

Ο ασφαλιστικός όμιλος Hyperion αποτελεί το νέο χορηγό του ομίλου City Football Group, στον οποίο ανήκουν  η Μάντσετσερ Σίτι και η New York City. Σε Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα περιορίζεται η συμφωνία.

Η City Football Group αποτελεί έναν όμιλο, που ιδρύθηκε το 2014 και δραστηριοποιείται σον χώρο του αθλητισμού. Σε αυτόν ανήκουν τα δικαιώματα τεσσάρων ομάδων, της Μάντσεστερ Σίτι, της New York City FC, της Melbourne City FC και της Yokohama Marinos.
Η νέα εμπορική συμφωνία της αφορά τις δύο πρώτες, δηλαδή την ευρωπαϊκή και αμερικανική του ομάδα. Στην άλλη πλευρά της συμφωνίας βρίσκεται ο ασφαλιστικός όμιλος Hyperion. Όπως ανακοινώθηκε, ο όμιλος θα αποτελεί επίσημο συνεργάτη των Μάντσεστερ και New York City FC. Παρόλα αυτά, η συμφωνία περιορίζεται σε τρείς μόνο -αλλά πανίσχυρες- αγορές, αυτές της Αμερικής, του Ηνωμένου Βασιλείου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.
Όπως γίνεται σαφές, οι δύο πρώτες αγορές μόνο τυχαίες επιλογές δεν είναι, καθώς σε αυτές εδρεύουν οι σύλλογοι.
Ο πρόεδρος του ομίλου Ντέβιντ Χόουντεν σχολίασε: Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε συνεργάτη των συλλόγων αυτών. Ο αθλητικός και ψυχαγωγικός τομέας είναι σημαντικός για εμάς. Είμαι χαρούμενος που θα δουλέψουμε με αυτά τα δύο κλαμπς και θα ανακαλύψουμε τις σπουδαίες ευκαιρίες που θα προκύψουν μέσα από την συνεργασία μας. 
 
Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!