Παναχαϊκή και ΘΕΟΝΗ μαζί

Σας προσκαλούμε στο group μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/managmentsportspromotion/?ref=bookmarks


Με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της πλέον σύγχρονης ελληνικής μονάδας εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού «ΘΕΟΝΗ» Δημήτρη Τσέλιο συναντήθηκε στην Βατσουνιά του Νομού Καρδίτσας ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής Κώστας Κατσουράνης.
Όπως είναι γνωστό, το φυσικό μεταλλικό νερό «ΘΕΟΝΗ» είναι φέτος Χορηγός της Παναχαϊκής και βασικός αρωγός στην προσπάθεια αναγέννησης της «κοκκινόμαυρης» ομάδας.
Ο Κώστας Κατσουράνης ξεναγήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της καινοτόμου μονάδας παραγωγής που λειτουργεί με υψηλές διεθνείς προδιαγραφές και με 40 και πλέον άτομα προσωπικό σε πλήρη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φυσικό μεταλλικό νερό «ΘΕΟΝΗ» διαθέτει δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 20 χώρες και καλύπτει πολύ σημαντικό μερίδιο παραγωγής στην ελληνική αγορά.

Παναχαϊκή και «ΘΕΟΝΗ» βαδίζουν πλέον χέρι χέρι σε μια συνεργασία που και οι δυο πλευρές ευελπιστούν ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Παναχαϊκής μετά την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που μια τόσο σημαντική βιομηχανική μονάδα στηρίζει από φέτος την επιτυχημένη πορεία της Παναχαϊκής. 
Η μεγάλη «κοκκινόμαυρη» οικογένεια αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια την σπουδαία αυτή ελληνική μονάδα παραγωγής μεταλλικού νερού για την ευγενική χορηγία της.

Η προσφορά της βιομηχανίας «ΘΕΟΝΗ» είναι πολύτιμη στην προσπάθεια της Παναχαϊκής για την ανέλιξη της στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

 Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!