ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ONLINE ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ

#mazimetinxristina #sportmanagementgreece


Άρχισαν στις  11 Ιανουαρίου 2017, οι online εγγραφές για τη φετινή διοργάνωση του αγώνα RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ που θα διεξαχθεί στο κέντρο της Θεσσαλικής πόλης στις 26 Μαρτίου 2017 και διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Δήμο Λαρισσαίων, και Μεγάλο Χορηγό, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, τη WIND HELLAS.

Η φετινή σειρά αγώνων Run Greece ξεκινάει το ταξίδι της από την πόλη της Λάρισας, όπου περισσότεροι από 5.500 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε όλους τους αγώνες δρόμου της διοργάνωσης και να απολαύσουν μια μοναδική γιορτή στο κέντρο της πόλης. 
H διαδικασία online εγγραφών για τον αγώνα RUN GREECE ΛΑΡΙΣΑ είναι δυνατή μόνο μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.run-greece.gr), ενώ εντός των επόμενων ημερών θα είναι δυνατή και η υποβολή έντυπης αίτησης σε συγκεκριμένα σημεία στην πόλη της Λάρισας. Θα υπάρξει άμεσα σχετική ανακοίνωση για την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας αυτής (υποβολή έντυπης αίτησης συμμετοχής). Λαμβάνοντας υπόψη την περσινή εμπειρία, είναι έντονη η αίσθηση ότι το ανώτατο όριο συμμετοχής τόσο στους αγώνες 10χλμ και 5χλμ αλλά και στον aγώνα Παιδιών θα καλυφθεί πολύ πολύ σύντομα. 
Καλούμε λοιπόν όλους εσάς που θα θέλατε να δηλώσετε παρών στον 1ο αγώνα Run Greece του 2017, στην όμορφη πόλη της Λάρισας, να δηλώσετε άμεσα συμμετοχή και να μας ακολουθήσετε σε ένα υπέροχο «δρομικό» οδοιπορικό στην Ελλάδα.
Η σειρά αγώνων Run Greece απευθύνεται σε όλους τους ενεργούς πολίτες κάθε ηλικίας, και μας προτρέπει σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από την άθληση και τη συμμετοχή. Οι αγώνες Run Greece δεν αποτελούν μόνο ένα τοπικό αθλητικό γεγονός αλλά δράσεις που αφορούν στο σύνολο της κοινωνίας μέσα από την ενεργή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών και τον κοινωνικό χαρακτήρα που τους προσδίδει η στήριξη – μέσα από τους ίδιους τους αγώνες – κοινωφελών ιδρυμάτων και οργανισμών στις πόλεις που διοργανώνονται, από τον Μεγάλο Χορηγό του αγώνα και τον ΣΕΓΑΣ.

 Πηγή:http://www.run-greece.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!