Η Cadbury γλυκαίνει… τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ


Σας προσκαλούμε στο group μας στο Facebook: https://www.facebook.com/groups/managmentsportspromotion/?ref=bookmarks

Η εταιρεία γλυκισμάτων και σοκολατούχων τροφίμων Cadbury αποτελεί νέο χορηγό της Πρέμιερ Λιγκ. Όπως ανακοινώθηκε, για τα επόμενα τρία χρόνια, η εταιρεία θα δώσει το όνομά της σε κάποια από τα ετήσια βραβεία της λίγκας.

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες γλυκισμάτων εισέρχεται στο χορηγικό πρόγραμμα της Πρέμιερ Λιγκ. Όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή, η Cadbury ονομάζεται επίσημος χορηγός της κορυφαίας ποδοσφαιρικής λίγκας. Η συμφωνία θα έχει άμεση ισχύ και θα ολοκληρωθεί το 2019.

Η θυγατρική εταιρεία του ομίλου Mondelez International θα αναπτύξει μία νέα καμπάνια με την Πρέμιερ Λιγκ, που θα φέρει το όνομα ''the joy of football''. Επίσης, η εταιρεία θα δώσει το όνομά της στα βραβεία του πρωταθλήματος Golden Boot και Golden Gloves, τα οποία δίνονται ετησίως στο πρώτο σκόρερ του θεσμού και τον καλύτερο τερματοφύλακα αντίστοιχα.

Η συμφωνία θα έχει και κοινωνική χροιά, μιας και η εταιρεία θα συμμετάσχει ενεργά στο εν εξελίξει πρόγραμμα της Πρέμιερ, το ''Health for Life''. Πρόκειται για μία πενταετή πρωτοβουλία της διοργανώτριας αρχής, που σαν στόχο έχει την βελτίωση της ζωής 60.000 παιδιών του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι ενέργειες του πρότζεκτ επικεντρώνονται στην καλύτερη διατροφή των παιδιών, την επιπλέον άθλησή τους και γενικά την βελτίωση της υγείας τους. 

Το κόστος του αγγίζει τα 5 εκατ. δολάρια και η συνδρομή της Cadbury θα αποτελέσει καθοριστική παρέμβαση.

''Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι, που ξεκινάμε συνεργασία με την Cadbury, μία από τις ιστορικότερες και διάσημες εταιρείες της χώρας. Η υψηλή παγκόσμια απήχηση της εταιρείας είναι ιδανική για την Πρέμιερ Λιγκ και είμαστε απλά ενθουσιασμένοι που εμείς είμαστε η πρώτη επιλογή της, για την εμπορική ενασχόλησή της με το άθλημα'', ήταν τα λόγια του Ρίτσαρντ Μάστερς, διευθυντή μάρκετινγκ της λίγκας. 

Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!