Δύο εταιρείες ανανέωσαν την συνεργασία τους με το


Το ΝΒΑ ξεκίνησε χθες τα ξημερώματα και η διοργανώτρια αρχή συνεχίζει την εμπορική της ενίσχυση, επεκτείνοντας τις συνεργασίες του με την εταιρεία ελαστικών Kumho και την εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Müller.
Το ΝΒΑ του 2016/17 ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες με εντυπωσιακό –όπως πάντα- τρόπο, όμως η διοργανώτρια αρχή δεν σταματά να εξασφαλίζει εμπορικούς συνεργάτες. Σήμερα, όχι έναν αλλά δύο χορηγούς κατάφερε να κρατήσει στο χορηγικό του χαρτοφυλάκιο η λίγκα.
Ο λόγος για την εταιρεία ελαστικών Kumho, η οποία από το 2014 αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη όχι μόνο του ΝΒΑ αλλά και της αναπτυξιακής του λίγκας (NBDL), στο τομέα των ελαστικών. Η συμφωνία θα περιλαμβάνει και πάλι τις αγορές των ΗΠΑ, Καναδά και Κορέας.
Η νέα λεπτομέρεια της επέκτασης θα είναι η χορηγία φανέλας της εταιρείας στο All Star Game του NBDL, καθώς από φέτος θα επιτρέπεται η χορηγία φανέλας στο μπάσκετ της Αμερικής.
Η δεύτερη εταιρεία που συμφώνησε να συνεχίσει στο πλάι του ΝΒΑ είναι η Müller. Η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων θα αποτελεί και φέτος χορηγός NBA Global Games, μίας χρόνιας πρωτοβουλίας του ΝΒΑ, το οποίο στέλνει ομάδες του να αγωνιστούν σε Ευρωπαϊκά γήπεδα, για χάρη των φίλων του πρωταθλήματος στην Ευρώπη. Στις 12 Ιανουαρίου του 2017, οι Ντένβερ Νάγκετς θα αντιμετωπίσουν τους Ιντιάνα Πέισερς στην O2 Arena του Λονδίνου.
Η εταιρεία ξεκινά προωθητικές ενέργειες σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, προκειμένου να διαφημίσει το γεγονός αυτό.
Τέλος, θα υπάρξουν τηλεοπτικές διαφημίσεις και φυσικά οι καταναλωτές της εταιρείας θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν εισιτήρια για τον επερχόμενο αυτόν αγώνα.


Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!