Χορηγό φανέλας για την Ευρωλίγκα βρήκε ηΗ βιομηχανία Cebi Motors θα προβάλλεται διαφημιστικά στο πίσω μέρος της αγωνιστικής φανέλας που θα φορούν οι παίκτες της Μπρόζε Μπάμπεργκ στα, ματς της Ευρωλίγκας, όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος.
Την τελευταία δεκαετία η Μπάμπεργκ έχει εξελιχθεί σε κορυφαία μπασκετική δύναμη στη Γερμανία, ενώ έχει καταφέρει να έχει συχνή (και πολλές φορές αξιόλογη) παρουσία και στην Ευρωλίγκα. Η εμπορικότητά της έχει ανέβει πάρα πολύ, όπως φαίνεται και από το γεμάτο γήπεδο σε όλα τα εντός έδρας ματς της.
Όλα αυτά την έχουν κάνει ιδιαιτέρως ελκυστική προς τους χορηγούς, με την ομάδα να βάζει πολλές εταιρείες στο εμπορικό της χαρτοφυλάκιο. Το πιο πρόσφατο και πολύ σημαντικό deal είναι με τη βιομηχανία Cebi Motors, που κατασκευάζει διάφορων ειδών μοτέρ που χρησιμοποιούνται σε οχήματα, ηλεκτρικές συσκευές, κλπ.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν, για όλη τη σεζόν 2016-17 το λογότυπο της Cebi θα φιγουράρει στο πίσω μέρος της φανέλας της ομάδας, καθώς και στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου του γερμανικού κλαμπ. Επιπροσθέτως, ένας από τους πιο γνωστούς παίκτες της Μπάμπεργκ, ο Ιταλός Νικολό Μέλι, θα συμμετέχει σε διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας, που επίσης προέρχεται από την Ιταλία.
Η Cebi Motors είναι θυγατρική του πολυεθνικού κολοσσού Cebi International.Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!