Το ΑΥΡΑ επίσημο νερό του Μαραθωνίου της Αθήνας για 19η χρονιά
Εδώ και 19 χρόνια, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, το επίσημο νερό του Μαραθωνίου της Αθήνας, μοιράζεται τον ενθουσιασμό των αθλητών και ενισχύει τη σημαντική προσπάθειά τους.
Ο Μαραθώνιος της Αθήνας, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος, δεν είναι απλά ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, αλλά μια συνάντηση που αναδεικνύει τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και ψυχής.  Το κέντρο της Αθήνας αδειάζει από αυτοκίνητα, αλλά γεμίζει με πολλή ενέργεια, πάθος για τον αθλητισμό, ζωντάνια και ενθουσιασμό καθώς πάνω από 40.000 μικροί και μεγάλοι δρομείς αναμένεται να δώσουν το παρών σε ένα ραντεβού όπου κάθε χρόνο προσελκύει όλο και περισσότερο κόσμο.
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ ως το επίσημο νερό του Μαραθωνίου της Αθήνας, πέρα από τη σωστή ενυδάτωση και την παρουσία του στους σταθμούς ανεφοδιασμού στη διάρκεια της διαδρομής, θα φροντίσει και να εμψυχώσει τους συμμετέχοντες με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Στις 13 Νοεμβρίου 2016 το ραντεβού δίνεται στο Παναθηναϊκό Στάδιο σε μια μοναδική στιγμή για τον αθλητισμό, μια συνάντηση χιλιάδων αθλητών από όλο τον κόσμο. Για άλλη μία χρονιά θα είμαστε όλοι εκεί για να Τρέξουμε Μαζί. Καλή επιτυχία σε όλους!
Τη φετινή χρονιά, μάλιστα, η εταιρεία αποφάσισε να αλλάξει την ετικέτα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, τιμώντας την συνεργασία με το Μαραθώνιο της Αθήνας όλα αυτά τα χρόνια. Η συλλεκτική συσκευασία θα είναι διαθέσιμη για 2 μήνες και για τη διάρκεια του Μαραθωνίου της Αθήνας, όπου θα αποτελέσει το σύμμαχο των χιλιάδων αθλητών που θα συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού.  

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!