Η Ελλάδα εξάγει τερματοφύλακες!!Η εξειδικευμένη ακαδημία αποκλειστικά για τερματοφύλακες, η Αthens Goalkeepers Academy (AGA), πρωτοπορεί στην Ελλάδα και είναι ίσως η μοναδική, που προωθεί ταλέντα, είτε σε ομάδες του εξωτερικού, είτε του εσωτερικού, με τεράστια επιτυχία.
Διαβάστε για τοn 98άρη Διονύση Αδαμόπουλο και τον 99άρη Γιάννη Οικονομόπουλο, που υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια στο εξωτερικό, αλλά και τον 98άρη Ματθαίο Κορωνάκη, που υπέγραψε στην Καλλιθέα. Όλοι τους εκπαιδεύτηκαν στην AGA.
O προπονητής τερματοφυλάκων και ιδρυτής της Αthens Goalkeepers Academy (AGA), Χρήστος Λάμπρου, δήλωσε στο Football-Academies.gr για τις επιτυχίες της Ακαδημίας του:
«Η δουλειά που γίνεται στην AGA αποδίδει καρπούς με αποτελέσματα. Η Ελλάδα εξάγει τερματοφύλακες! Η ποδοσφαιρική ενηλικίωση δύο ανερχόμενων Ελλήνων γκολκίπερ θα πραγματοποιηθεί εκτός συνόρων σε πείσμα των καιρών, που θέλει την χώρα μας να μην φημίζεται για την μαζική εξαγωγή τερματοφυλάκων, όμως τα πολλά αποτελέσματα της "AGA" δείχνουν το αντίθετο.Η ΑΪΚ Στοκχόλμης, αλλά και η Μπάλα Τάουν από την Ουαλία εμπιστεύθηκαν θέση τερματοφύλακα σε δύο ελληνόπουλα.

Πηγή:http://football-academies.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!