Χορηγίες φανέλας για τρεις ομάδεςΤρεις ομάδες της Γαλλίας ανακοίνωσαν νέες χορηγικές κινήσεις, αναφορικά με το Κύπελλο της χώρας. Μπορντό, Μαρσέιγ και Ναντ θα έχουν καινούργιους χορηγούς φανέλας από εφέτος.
Λίγο πριν τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Γαλλίας, τρείς ομάδες της Λιγκ 1ανακοίνωσαν νέο χορηγό φανέλας, που θα αφορά αποκλειστικά τον φετινό θεσμό.
Πρώτα η Μπορντό ανακοίνωσε πως η τεχνολογική εταιρεία PSI θα αποτελεί χορηγό φανέλας για την σεζόν 2016/17. Θυμίζουμε πως η εταιρεία αποτελεί βασικό χορηγό της γυναικείας ομάδας του συλλόγου.
Η Μαρσέιγ θα αγωνίζεται στο φετινό Κύπελλο με το λογότυπο της Mutuelles du Soleil. Πρόκειται για μία ασφαλιστική εταιρεία και στηρίζει εδώ και 3 χρόνια την ομάδα, όντας συνεργάτης της. Η εταιρεία διαφημίζεται και μέσω της εμφάνισης του συλλόγου στο πρωτάθλημα, καθώς η επωνυμία της εμφανίζεται στα μανίκια της φανέλας.
Τέλος, η Ναντ εξασφάλισε την χορηγία φανέλας της αλυσίδας καταστημάτων επίπλων Flamino. Φυσικά, δεν πρόκειται για την πρώτη συνεργασία των δύο πλευρών.

Πηγή:http://www.sportandbusiness.gr/
Share on Google Plus

Επικοινωνήστε μαζί μας... Sport Management Greece

στη διεύθυνση: sportmanagementsm@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε μας το μήνυμα σας εδώ!!